6

6 x SPECIALE BITTERBALLEN BESTELLEN: HIER KAN HET

speciale bitterballen bestellen - bitterballen bestellen - bijzonder bitterballen bestellen - bitterballen bestellen amsterdam - bijzonder bitterballen - vegetarische bitterballen bestellen - vegan bitterballen bestellen - bar bitterbal amsterdam

Bitterballen zijn zonder twijfel een van onze favoriete (gefrituurde) borrelhappen. Deze typisch Nederlandse snack is niet meer weg te denken van de borrelkaartjes en wordt ook wel het bruine fruit genoemd. Zin in een goede bitterbal, maar wil je wel eens iets anders dan de klassieke versie? Hieronder vind je 6 speciale bitterballen die je zeker eens moet bestellen.

Op zoek naar een bijzondere bitterbal? Vind hier 6 speciale bitterballen om te bestellen >

Bitterballen met rivierkreeft

Wil jij liever geen vlees in je (gefrituurde) borrelhap of ben je gewoon fan van vis? Ga dan eens voor deze ambachtelijk bereide bitterballen met rivierkreeft. Ze hebben een volle, romige vulling en een crispy bite. Een echte aanrader voor iedere (vleesvrije) borrelplank!
Hier bestel je de bitterballen met rivierkreeft voor thuis >

Ajam Ritja bitterballen

Bij Kantjil & de Tijger in Amsterdam Oost willen ze het senang-gevoel creëren. Ontdek de Indonesische keuken zoals zij die kennen. Dit kun je doen door hier de bitterballen met ajam ritja vlees te bestellen tijdens een Aziatische lunch, uitgebreid diner of met Kantjil To Go.

Ook lekker! Vind hier 5 leuke recepten voor een (zomerse) borrelplank >

Oesterzwam bitterballen

Bij Café de Ceuvel in Amsterdam Noord willen ze graag een verschil maken in de wereld, en dat begint op jouw bord. Zij zijn daarom op zoek naar wat écht goed eten en drinken is. Al het eten op hun menukaart is plantaardig en dus vind je hier een heerlijke bitterbal met oesterzwam.

Bar Bitterbal

Ben jij er klaar voor om zo’n 30 soorten bitterballen te proberen en ben je op zoek naar een hotspots met veel reuring? Dan ben je bij deze bar helemaal aan het juiste adres! Dit is de eerste plek met de grootste selectie in de wereld van de perfecte borrelhap.

Bitterballen met mossel

Wil jij liever vis in je (gefrituurde) borrelhap? Ga dan eens voor deze ambachtelijk bereide bitterballen met mosselen. Ze hebben een volle, romige vulling en een krokante bite. Een echte aanrader voor iedere borrelplank!
Hier bestel je de bitterballen met mossel voor thuis >

Tip van ons! Toen we laatst uiteten waren in het Australische restaurant ‘Southern Cross‘ in Heemstede (naast Haarlem), vonden we hier ook bijzondere bitterballen op de kaart. Bij Southern Cross krijg je namelijk een bitterval van krokodil en rode curry met limoenblad mayonaise. Aanrader!

En, welke van deze speciale bitterballen ga jij als eerste bestellen?

CategoriesFijne Foodspots