R

RESTAURANTS VLAKBIJ SCHIPHOL: 10 x TIPS

Restaurants Schiphol omgeving - eten schiphol - beste restaurants Schiphol - restaurant schiphol na security - restaurant schiphol na douane - restaurants schiphol plaza - goedkoop eten schiphol -

Niet met een lege maag het vliegtuig in stappen? Hieronder vind je 10 x restaurants vlakbij Schiphol!

Van restaurants vlakbij Schiphol en op de Plaza tot een hapje doen na de security: hier kun je eten voor & en na je op reis >

1. Bowery Restaurant

Gevestigd in het Hilton Amsterdam Airport Schiphol hotel vind je het Bowery Restaurant. Hier kun je op een bijzondere locatie (vlakbij Schiphol) en in informele sferen lunchen of dineren. De menukaart presenteert heerlijke lokale seizoensgebonden producten die variëren van grill gerechten tot Aziatische specialiteiten. Daar kom je – je vlucht wel mee door!

Ook handig: je kunt in het Hilton Amsterdam Airport Schiphol hotel ook overnachten. Voor als je een vroege vlucht hebt, ver van Schiphol woont of gewoon je vakantie eerder wil beginnen!

2. Himalaya Palace

Een pitstop maken in India voordat je naar de plaats van bestemming vliegt? Dat doe je bij Himalaya Palace. In Aalsmeer – op 10 minuten afstand van Schiphol – eet je traditionele Indiase maaltijden die door bekwame koks en op een levendige wijze bereid zijn.

3. Wings

In de Oude Verkeerstoren van Schiphol-Oost vind je het restaurant Wings. Hier kun je op de begane grond- of op het grote buitenterras aan de voor- en achterzijde – gezellig eten of drinken. Eten zonder poespas, voor een betaalbare prijs en in het center van een historische locatie.

Ook leuk! Restaurants vlakbij Ziggo Dome & Arena Boulevard >

4. Otium restaurant

In het Radisson Hotel vind je het Otium Restaurant. Otium is de Latijnse term voor rust en ontspanning en het restaurant streeft er dan ook naar dat gasten (alvast) in de ontspanningssferen komen. Voorderest biedt het restaurant een seizoensgebonden menu aan van lokale- en internationale gerechten & maakt daarbij gebruik van verse ingrediënten.

Bron: Radisson Blu

Restaurants Schiphol Plaza >

5. Hello Goodbye Bar

Hello Goodbye Bar voelt als een huiskamer op het drukke vliegveld. En of je nu voor je vlucht geen zware maaltijd wil eten of wacht totdat je geliefde(n) uit de aankomsthal komen: je kunt hier in huiselijke sferen terecht voor een kopje koffie en de heerlijke huisgemaakte tosti’s.

6. Pizza Per Tutti

Bij Girls Who zijn we dol op de Italiaanse keuken, waar we ook op de wereld zijn. Dus ook op het vliegveld. De meiden wie deze liefde delen, kunnen op Schiphol Plaza terecht bij Pizza Per Tutti. Alle klassiekers staan op het menu, samen met een paar smaakvolle verrassingen. En de pizza’s zijn verser dan verser: de professionele pizzabakkers maken namelijk je pizza waar je bij staat

Zonvakantie in Europa: op deze bestemmingen is het (bijna) altijd warm >

Restaurant Schiphol na security >

7. Stripes Restaurant & The Gates Bar

Voor wie luxueus wil dineren in een restaurant op Schiphol na security is daar Restaurant Stripes. Waar je overdag wordt overspoeld met natuurlijk licht, wordt in de avond het kosmopolitische en internationale karakter van het restaurant onthuld. Je kunt hier dan ook de hele dag terecht, voor een ontbijtbuffet tot à la carte diner.

8. East Bar & Bites

Van sushi tot fingerfood, gecombineerd met hippe sake cocktails, premium koffie of Chinese blooming tea. Na de security (Lounge 3) vind je het werelds restaurant East bar & bites, waar je kunt genieten van klassiekers uit de Aziatische keuken. Yum!

9. Grand café Het Paleis

Wil je even een echte koning(in) voelen voordat je het vliegtuig instapt? Schuif dan aan bij het Grand café Het Paleis. Je kunt hier terecht voor een verse maaltijd van het uitgebreide klassieke menu dat ze hier serveren. Of voor een drankje om de tijd die je hebt – goed te benutten!

Hier vind je leuke bestemmingen & reistips voor jouw aankomende trip! >

10. Bubbles Seafood & Wine Bar

Oester– en visliefhebbers kunnen hun reis goed beginnen bij Bubbles Seafood & Wine Bar. Dit restaurant op Schiphol na de security is een stijlvolle seafoodbar die naast verse oesters (yum), ook haring, sushi of kreeft serveert. Je kunt de visgerechten – zoals de naam doet vermoeden – hier combineren met een lekker wijntje. Deze kun je hier per glas bestellen!

En, bij welke restaurants vlakbij Schiphol schuif jij aan voordat je de lucht ingaat?

CategoriesFijne Foodspots