L

LEUKE RESTAURANTS BUITEN DE RING VAN AMSTERDAM

restaurants amsterdam - buiten de ring amsterdam - net buiten de ring - amsterdam eten - uit eten amsterdam - hotspots amsterdam - lunchen amsterdam - dineren amsterdam - leuke restaurants

Even klaar met dat drukke centrum? Ook aan de randen van onze hoofdstad zijn er genoeg leuke en gezellige plekken te vinden om te eten. Inspiratie nodig? Hieronder vind je de leukste restaurants net buiten de ring van Amsterdam.

Vind hier de restaurants net buiten de ring van Amsterdam > 

Hotel Buiten

Hotel Buiten is een creatieve plek, voornamelijk opgebouwd uit hergebruikte materialen. Op het terras boven of beneden heb je prachtig uitzicht over Sloterplas, strand en park. De keuken werkt hier met allerlei producten uit de buurt en zoveel mogelijk van het seizoen!
Google Maps: Th J Lammerslaan 3, Amsterdam
Hotel Buiten > 

MOJA

Geniet hier (met het hele gezin) van geweldig uitzicht over het IJmeer en een welverdiende koffie (of iets sterkers). Ze serveren hier gezonde salades, quiches, hamburgers en zelfgemaakte zoete lekkernijen. En, niet te vergeten hun traditionele gebraden diners.
Google Maps:
Pedro de Medinalaan 89-91, Amsterdam
MOJA > 

LELY

Bar Restaurant LELY is een gezellige huiskamer in Nieuw-West. Ga hier samen (of alleen) ontspannen in de warme sfeer van hun woonkamer. Je kunt hier op elk moment van de dag genieten van verfijnde gerechten en een uitgebreide drankkaart. De place to be voor een lunch, diner, borrel of vergadering!
Google Maps: Cornelis Lelyplein 4, Amsterdam
LELY >

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Besides the regular menu, we always have some specials. Curious? Ask our staff! ?@kjelldvonessen

Een bericht gedeeld door Bar Restaurant LELY (@bar_restaurant_lely) op

Ook leuk! Vind hier onze 25 favoriete restaurants in Amsterdam >

Café Restaurant Vrijburcht

Dit is dé ontmoetingsplek voor jong en oud op IJburg. Een unieke locatie met een top uitzicht over het water en een aanlegsteiger voor boten. Je bent hier altijd welkom om te borrelen, een hapje te eten of te genieten van de mooie wijnen en speciale bieren op hun menukaart.
Google Maps: Jan Olphert Vaillantlaan 159, Amsterdam
Vrijburcht > 

Haas & Popi

Dit cafe/restaurant vind je aan het strand van Blijburg en hier eet je heerlijke gerechten van het seizoen. Vis heeft bij hun de hoofdrol, maar ook voor vleeseters is er zeker wat lekkers. Ze serveren duurzaam geproduceerde wijnen en hebben altijd biertjes en frisjes uit Amsterdam op de kaart.
Google Maps: Pampuslaan 501, Amsterdam
Haas & Popi > 

Circl

Circl vind je naast Station Zuid op de Zuidas en is niet zomaar een restaurant.. Hier stimuleren ze namelijk al je zintuigen met aandacht voor mens en omgeving. Maak kennis met circulaire horeca en laat je verrassen door de pure smaken van lokale en duurzame producten!
Google Maps: Gustav Mahlerplein 1B, Amsterdam
Circl > 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Februari is Vegan Cuisine Month. ? Vegan eten wordt door veel mensen als super duurzaam gezien. Maar wist je dat duurzaam eten ook anders kan? ? Zo koken we bij Circl circulair. Hoe? Door met producten te werken die anders worden weggegooid. Bijvoorbeeld met kromme paprika’s die niet de schoonheidsprijs winnen maar nog prima smaken, of bier te maken van oud brood. ? Vegan of niet, ook jij kunt duurzamer eten. Heel februari delen we namelijk recepten die jou helpen om minder voedsel te verspillen. Deze week staat de vergeten groente ‘aardpeer’ op het menu. Chef Rudolf combineert deze zoet nootachtige knol met zuurkool, koffie en een rijke uiensaus. ? Dit culinaire hoogstandje zul je niet snel vergeten! Check pagina 46 van gratis winter kookboek, link in comment. . . #circlmovement #vegan #food #foodie #duurzaameten #duurzaamkoken #etenstijd #lekkereten #eetsmakelijk #fairfood #groenten #aardpeer #instafood #goodgasm #foodpic #genieten #koken #chef #yum #yummy #VeganCuisineMonth #circl #abnamro #zuidas #amsterdam

Een bericht gedeeld door CIRCL (@circl_nl) op

Radion

RADION is culturele broedplaats voor kunst, cultuur, muziek en dans in het ACTA-gebouw in Nieuw-West. Het eetcafé in dit pand is er voor jou als je honger hebt, op zoek bent naar een kleine maaltijd, een paar drankjes of gewoon even wil genieten van de zon.
Google Maps: Louwesweg 1, Amsterdam
Radion > 

Restaurant Bureau 

Op de 5e verdieping van B. Amsterdam is dit restaurant te vinden. Deze plek is perfect om heen te gaan op een mooie dag van maandag t/m vrijdag. Geniet hier zeker ook van een spelletje jeu de boules in het rooftop park voor of tijdens jouw maaltijd!
Google Maps: Johan Huizingalaan 763A, Amsterdam
Restaurant Bureau > 
En, bij welke van deze restaurants net buiten de ring van Amsterdam schuif jij binnenkort aan?

Bron omslagfoto: Restaurant Bureau

CategoriesFijne Foodspots