E

ETEN MET UITZICHT BIJ RESTAURANT KARAAT IN AMSTERDAM

restaurant karaat amsterda - hotspots in de houthavens - karaat houthavens

In de opkomende buurt Houthavens opende Karaat kortgeleden haar gouden deuren. Girls Who Magazine mocht een hapje komen eten in dit giga-restaurant van 650 vierkante meter, aan een tafel met prachtig uitzicht op het IJ.

Een all-round concept

Karaat heeft de gasten zeven dagen per week, op elk moment van de dag, iets te bieden. Zo heeft het restaurant een all-roundconcept en bevat het onder andere een bakkerij waar je ‘s ochtends bijvoorbeeld een ontbijtje en een koffie-to-go kan halen. Ook zijn er flex-werkplekken, waar je achter je laptop kan genieten van het uitzicht.

restaurant karaat amsterda - hotspots in de houthavens - karaat houthavens Karaat Amstedam // hotspots in de houthavens

Dinner with a view

Karaats meest kenmerkende eigenschap is dit mooie zicht op het water. Door grote ramen hebben gasten vanachter een bord of borrel uitzicht op het IJ. Voor de deur wordt nog een steiger aangelegd, waar kleinere bootjes voor een diner kunnen aanmeren. Op warme dagen doet het complete restaurant dienst als overdekt terras, wanneer de ramen tot het plafond worden geopend.

restaurant karaat amsterda - hotspots in de houthavens - karaat houthavens Karaat Amsterdam

Meer restauranttips vind je hier >

Shared dining: gezellige gerechten

Op de kaart staan gerechtjes die je gezellig kan delen. Houden we van. Inktvis, sashimi, oesters en vongole – voor de visliefhebber is er genoeg keuze. Maar ben je meer een omnivoor dan zijn er ook heerlijke vleesgerechten die je kunt bestellen. Elk hapje is een ware traktatie en je zult je verbazen over de uiteenlopende smaken.

Bron: Karaat, de bakkerij

Een biertap aan tafel

Karaat heeft veel leuke hoekjes. Ook al is het restaurant erg groot, door deze gezellige zitjes merk je daar weinig van. Ook leuk: sommige tafels hebben een biertap, waar je helemaal privé je eigen biertjes kunt tappen.

Karaat Amsterdam
Houthavenkade 103
020 223 9695
info@karaatamsterdam.nl

 

 

 

 

 

CategoriesFijne Foodspots