R

RESTAURANT TIP IN DEIÀ, MALLORCA: TRATTORIA ITALIANA

hotspots port de soller - restaurants soller - restaurant tips soller - wat te doen in port de soller - wat te doen in soller - hotspots port de soller - lunchen in soller - lunchen in port de soller - bezienswaardigheden soller - hotels port de soller

Mallorca, je hebt ons hart, net als velen anderen, veroverd. Binnenkort een tripje naar dit prachtige Spaanse eiland op de planning? Sla een middagje Deià dan zeker niet over. En als je daar bent, ga dan lunchen bij Trattoria Italiana. Italiaans inderdaad. In Spanje inderdaad. Vergeef ons voor vloeken in de kerk, het is de uitzondering waard!

Een middagje Deià

Vanaf Port de Sollèr fietsen wij voor één middagje naar Deià. En daar wilden we natuurlijk uitgebreid lunchen, op een leuke plek. Het liefst met mooi uitzicht, aardige bediening, niet teveel toeristen, enfin – je hebt het wensenlijstje wel. Veel zat vol en na 11 dagen Spaans eten hadden we best trek in iets anders. Dat ‘anders’ werd Trattoria Italiana. En man man, daar kregen we geen spijt van.

Restaurant in Deià // hotspot deià // lunchen in deià

Wat te doen, zien & waar te eten in Port de Sollèr? 14 x tips >

Restaurant in Deià

Dus, maak je nou een stop in het schilderachtige dorpje Deià, en wil jezelf belonen met een heerlijke lunch op een fantastische plek? Schuif dan aan bij Trattoria Italiana. Alleen al het uitzicht is de reservering waard, maar toen kwamen daar ook nog huisgemaakte pasta’s, een ontzettend vrolijke gastheer, fantastische huiswijn en zelfgemaakte panna cotta bij. Absoluut een van de beste etentjes tijdens onze vakantie op Mallorca. Met een rekening die een stuk lager lag dan de gemiddelde.

Oke, hun Instagram is allesbehalve uitnodigend of aantrekkelijk, maar daar staat wel hun telefoonnummer op. Bel van te voren even om je komst aan te kondigen!

CategoriesFijne Foodspots