R

RAVIOLI RECEPT VAN RODE BIET MET WALNOOT

ravioli rode biet - ravioli maken - ravioli rode biet walnoot - ravioli recept - ravioli gerecht - ravioli biet walnoot - ravioli biet - vegetarische ravioli - vega ravioli

Wil jij vanavond genieten van een lekker én vegetarisch pasta gerecht? Wij hebben een toppertje voor je gevonden die je moet proeven! Benieuwd geworden? Hieronder vind je het ravioli recept met rode biet en walnoot.

Op zoek naar een gezond en vegetarisch pasta gerecht? Vind hier het recept voor een ravioli recept van rode biet met walnoot >

Bereiding

Bereidingstijd: 20 minuten
2 personen

Ingrediënten

170 gr romige walnotensaus (voeg eventueel een paar verse walnoten toe)
30 ml vers citroensap
Een beetje zout
2 teentjes gepelde knoflook
1 geschilde rode biet
Een paar verse tijmblaadjes (of meer, als je dat lekker vind)
Een paar gehakte basilicumbladeren

Ook lekker! Vind hier nog meer lekkere vegetarische recepten > 

Bereidingswijze voor de ravioli met rode biet en walnoot

  1. Maak de vulling: meng de notencrème met het citroensap, de knoflook en het zout tot een glad en dik geheel. Laat het gedurende de nacht afkoelen.
  2. Maak de envelop: Snijd de biet in dunne plakjes (met een mandoline).
  3. Maak de ravioli: Leg een theelepel vulling op een halve plak biet en vouw de andere helft over de vulling. Proef de eerste ravioli en pas de hoeveelheid vulling aan. Ga dan door met het garneren van de ravioli tot de saus op is. Bestrooi met basilicum en tijm.
  4. Nu is het tijd om te gaan genieten!

En, wanneer ga jij aan de slag met dit recept voor ravioli met rode biet en walnoot?