R

RECEPT PROTEÏNE CHEESECAKE PUDDING MET AARDBEIEN

gezonde recepten - makkelijke recepten - recept cheesecake pudding - recept cheesecake - proteïnerijke recepten - recept met veel proteïne

Hüttenkäse is erg eiwitrijk en bevat heel weinig vet. Lekker op brood, maar ook in combinatie met zoete ingrediënten! Inspiratie nodig? In dit artikel vind je het recept voor een proteïnerijke cheesecake pudding met aardbeien.

Vind hier het proteïnerijke recept voor de pudding met hüttenkäse > 

Hüttenkäse is een jonge kaassoort die lijkt op dikke kwark met een brokkelige structuur. Het is ontzettend veelzijdig, omdat je het dus in zowel hartige als zoete gerechten kunt gebruiken. Met dit ingrediënt kun je bijna iedere maaltijd vullend en eiwitrijk maken. Daarom raden we je aan om snel aan dit makkelijke en gezonde recept te beginnen!

Ingrediënten

14 grote aardbeien, zonder klokhuis, gehakt en bevroren
150 gr hüttenkäse
1 el natuurlijke pindakaas
1 el honing
1/4 tl vanille extract

Meer inspiratie nodig? Vind hier nog meer gezonde recepten met hüttenkäse >

Bereidingswijze

1. Pureer alle ingrediënten in een blender of keukenmachine tot een gladde massa.

2. Voor een dikkere textuur kun je het 15 minuten voor het serveren invriezen. Bewaar de resterende porties in de vriezer.
Wist je dat je lichaam voor ongeveer vijftien tot twintig procent uit eiwitten bestaat? Eiwitten, ook wel proteïnen genoemd, zijn een belangrijke bouwstof voor je lichaam. Zo heb je proteïnen nodig voor de opbouw en het behoud van je spieren en geven ze je energie.

En, wanneer ga jij dit proteïnerijke recept voor de pudding met aardbeien maken?

Bron: SELF