K

KIJKTIP: IN KOMEDIEFILM ‘QUEENPINS GAAN 2 COUPON-QUEENS TOT HET UITERSTE

queenpins - bioscoopfilm komedie - leuke komedie pathe

We kunnen ein-de-lijk weer naar de bioscoop! Stiekem toch een uitje die wij best hebben gemist. Op zoek naar een leuke film die een bioscoopbezoekje waard is? Queenpins kan zomaar eens dé film worden. Tenminste, als je van een beetje humor houdt. Hier lees je meer over de film!

Queenpins gaat over ambitieuze coupon-queens

Een goede korting op een leuk uitje: we houden er allemaal stiekem wel van. In Amerika gaan sommige (vrouwen) echter wel héél ver voor gereduceerde tarieven. Het welbekende fenomeen ‘couponing’ wordt aan het licht gebracht in de nieuwe komedie Queenpins.

In de komedie spelen Kristen Bell en Kirby Howell-Baptiste, allebei onder andere bekend van The Good Place, de hoofdrollen. Zij spelen de twee vriendinnen Connie en JoJo. Ook zijn Vince Vaughn (bekend van The Break-Up) en Paul Walter Hauser (van Richard Jewell) te zien in deze komedie. Gevalletje fijne cast. Houden wij van.

Van schulden naar extreme luxe

Waar sommige Nederlanders blij zijn met een vol spaarboekje voor een Eftelingbezoekje of onze lievelingswijn en groenten in de aanbieding, gaan ze in Amerika een flinke stap verder. Het fenomeen Couponing is daar namelijk ontzettend populair. Door slimme kortingscodes te gebruiken kunnen vrouwen er gigantische voorraden mee inslaan voor extreem weinig geld.

Connie en JoJo gebruiken het couponing om onder hun schuilden uit te komen. Ze krijgen de smaak flink te pakken. Zelfs zó erg dat ze samen een heus coupon-kartel oprichten. Miljoenen dollars rijker baden ze zich onder in het leven van luxe. Dat gaat echter niet onopgemerkt.. Twee politieagenten krijgen namelijk de taak om de vrouwen te stoppen. 

Waargebeurd verhaal

Dat ze gevoel voor humor hebben en prima een film of show kunnen rocken, bewezen Kristen en Shelby al eerder. De politieagenten zullen worden gespeeld door Paul Water Hauser en Vince Vaughn, ook geen onbekenden in Hollywood. De vier vertellen samen een hilarisch, lekker extreem en ook nog eens waargebeurd verhaal over de Amerikaanse coupon-wereld. Het feit dat deze grote coupon-fraude écht heeft plaatsgevonden, maakt Queenpins misschien wel nog leuker om naar te kijken.

Vanaf 16 september is Queenpins exclusief te zien bij Pathé.

CategoriesWeekend tips