D

DÉ 5 PYJAMA’S VOOR DE BESTE NACHTRUST

goeded pyjama's tips

Je kent het wel: nog even tv kijken, scrollen op je mobiel, een slaapmutsje nemen of werken tot nét voor bedtijd. Doe je dit allemaal? Dan is je slaap waarschijnlijk niet top. Er zijn allerlei dingen die je nachtrust kunnen verstoren. Gelukkig zijn er ook manieren om heerlijk uitgerust wakker te worden. Een goede pyjama is er daar één van. Ja, je leest het goed: een pyjama! Hieronder lees je welke vijf pyjama’s je het beste kunt kiezen voor een fijne nachtrust. Nieuwsgierig? Lees snel verder!

Katoenen pyjama’s

Laten we beginnen met de vertrouwde katoenen pyjama. Katoen is veelzijdig en helpt je fantastisch slapen. Het ademt goed, waardoor je minder zweet en is hypoallergeen, wat perfect is voor mensen met een gevoelige huid. Kortom, een katoenen pyjama is een prima keuze voor een goede nachtrust.

Zijden pyjama’s

Zijde, afkomstig van de zijderups, is soepel, glad, glanzend, antibacterieel en vochtopnemend. Bovendien is het isothermisch, wat betekent dat het koel blijft bij warm weer en warm aanvoelt bij kou. Kortom, een zijden pyjama is net een slimme pyjama die je nachtrust bevordert.

Blauwe PJ’S

Je vraagt je misschien af wat de kleur van je pyjama te maken heeft met slapen. Nou, de kleur blauw staat bekend om zijn rustgevende en kalmerende eigenschappen. Blauw wordt geassocieerd met de lucht en de oceaan en heeft een ontspannend effect op de geest. Dit geldt voor alle tinten blauw. Om optimaal te profiteren van deze rustgevende eigenschappen, trek je je blauwe pyjama ruim voordat je gaat slapen aan. In het donker zijn immers alle pyjama’s zwart.

Oversized pyjama’s

Niets is vervelender dan knellende kleding. Terwijl je overdag misschien een skinny jeans draagt, wil je ‘s nachts iets comfortabelers. Oversized pyjama’s bieden de bewegingsvrijheid die je nodig hebt voor een goede nachtrust. In een ruime pyjama kun je vrij bewegen en comfortabel slapen.

Nachthemden

Een nachthemd geeft je ook veel bewegingsvrijheid. Het is eigenlijk een lang pyjamashirt dat je rug en bovenbenen warm houdt zonder een broek te hoeven dragen. Dit maakt nachthemden niet alleen comfortabel maar ook praktisch.

Let op: de bovenstaande pyjama’s kunnen ervoor zorgen dat je zo diep slaapt dat je je wekker niet meer hoort, hehe ;-). Geen probleem? Shop dan snel je favoriete pyjama en slaap lekker!

CategoriesChill