H

HEMA VERKOOPT PEPERNOTEN BIER EN ROOKWORST WEIZEN EN JÁ DAT WIL JIJ PROEVEN

Hema bier

Zit jij stiekem ook al de dagen af te tellen tot het winterseizoen van start gaat? Het is alweer bijna tijd voor Sinterklaas, stampotten en dikke truien. De pepernoten lagen al vanaf augustus in de winkel. Hema komt nu met iets nieuws en dat is het proberen waard: pepernoten bier en rookworst Weizen. Let’s see!

Pepernoten bier bij de Hema

Speciaal voor alle liefhebbers van pepernoten: pepernoten bier is nu te koop bij de Hema! Alsof we nog niet genoeg konden krijgen van deze heerlijke snack, komt Hema nu met een speciaalbiertje wat goed van pas kan komen tijdens het Sinterklaasfeest. We love!

Samen met de Zaanse bierbrouwerij HOOP heeft Hema uiteindelijk dit biertje gelanceerd. Het drankje is kruidig en vol van smaak met pepernoot aroma’s. De biertjes zijn niet los te koop, maar gaan per 4 (verpakt in een coole giftbox!). Als het aan ons ligt hoef je niet meer verder na te denken over het perfecte Sinterklaas cadeau voor je vrienden…

Koop pepernoot bier bij de Hema of bestel gemakkelijk hier (let op: geen 18, geen alchohol!) >

Er is meer… wat dacht je van een rookworst Weizen?

Hema heeft niet stilgezeten en brengt ook een rookworst Weizen op de markt! Een verrassende Weizen met de smaak van Hema rookworst door het gebruik van gerookte mout. Misschien wel het perfecte drankje voor bij de stamp? Wij zijn er nog niet helemaal over uit, maar gaan hem proberen!

De Weizen gaan ook per 4 en hier kun je ze bestellen (let op: geen 18, geen alchohol!) >

Ga jij een van deze drankjes proberen?