P

PADELLEN IN UTRECHT: 4 x HIER KAN HET

Padellen in Utrecht - Padelclubs Utrecht - Padelbanen in Utrecht

Padel: het de nieuwste sporttrend én superleuk. Kom je uit midden-Nederland? Dan hebben we goed nieuws! Want padellen in Utrecht kan op 4 leuke plekken. En wij hebben die plekken voor je op een rijtje gezet.

Padellen in Utrecht: Hier kan het >

1. Peakz aan de Zeehaenkade

Aan de Zeehaenkade in Utrecht kun je super leuk padellen bij Peakz. De padelclub is uitgebreid en heeft maar liefst 4 indoorbanen, 4 outdoor banen en 1 outdoor single baan. Hier kun je dus nog regelmatig een vrije baan vinden om te padellen, of het nu lekker weer is, of slecht weer en of je nu met z’n vieren of tweeën bent.

2. Grootste padelbaan van Utrecht: Peakz Vechtsebanen

Peakz heeft ook een locatie aan de Vechtsebanen om te padellen in Utrecht. Sterker nog; een bizar grote locatie. Je hebt er namelijk 12 indoorbanen en 2 indoor single banen, waarmee het één van de grootste indoor padelclubs van Nederland is. Er is meer dan genoeg ruimte om na het spelen ook nog even plaats te nemen op het indoorterras die uitkijkt over de velden.

3. Gloednieuwe padelclub: HAL22

HAL22 is een supermooie, gloednieuwe padelclub waar je terecht kunt. Aan de Zonnebaan heb je gloednieuwe 10 indoor padelbanen om gebruik van te maken. Je kunt je eigen padelrackets meenemen maar kunt ze er uiteraard ook huren, en achteraf kun je een drankje doen bij Lounge22!

4. Padelcompetities bij ULTC Iduna

Padellen in Utrecht kun je ook doen bij ULTC Iduna, de tennisclub heeft sinds enige tijd namelijk ook padelbanen aangelegd. Als je je graag bij een club aan wil sluiten en je daar zelfs padelcompetities wil gaan doen, kun je hier het beste terecht. Zeker een aanrader, als je hiervan houdt natuurlijk.

Dus, waar in Utrecht ga jij padellen?

CategoriesChill