O

ORIGINEEL UITJE: GASTRO-GAMING BIJ OCHE AMSTERDAM

oche amsterdam - spelletjes cafe amsterdam - oche rembrandtplein

Concepten waarbij niet alleen gegeten kan worden, maar ondertussen ook een spelletje gespeeld wordt, wij houden er van. Een complete avond uit dus, en daar speelt het gasto-gaming concept Oche goed op in. Het moderne ‘dartsbar’ heeft een culinaire upgrade gekregen en daarmee misschien wel nóg leuker (of in ieder geval lekkerder) geworden.

Oche, hoe zat het ook alweer?

Oche (spreek uit als: ok-i), gelegen aan het Rembrandtplein, is een gezellige bar waar (modern) gedart kan worden. Modern, dat wil zeggen dat de borden alle scores digitaal bijhouden en het scherm boven het dartbord instructies geeft bij de verschillende spelletjes. Gasten worden uitgenodigd om hun telefoon weg te leggen en zich 85 minuten lang te storten op een gepersonaliseerd dartspel vol actie. Ondertussen worden er hapjes op tafel gezet van chef-consultant Niels van Halen, die onlangs werkte aan een nieuwe ‘food game’.

Tekst gaat door onder de foto >

Culinair (dart)feest

De gerechten van Niels zijn zo samengesteld dat je ze vanuit één hand kunt eten. Als jij aan de beurt bent om te werpen heb je je vrije hand immers nodig voor een dartpijl. Op naar de 180! Oche is leuk voor een avondje competitie met collega’s, vrienden óf met een date. Jullie kunnen kletsen onder het genot van een cocktail, maar de spelletjes zorgen voor een afwisselende avond. Bij Oche krijg je als groep een eigen ruimte, maar wel op zo’n manier dat jullie nog onderdeel zijn van de sfeer van de zaak. Tijdens de avond kun je kiezen voor een chefs (€34 p.p.), bullseye (€25 p.p.) – of Triple Top menu (€18,50 p.p.), afhankelijk van hoeveel trek jullie hebben.

Meer leuke spelletjescafés in Amsterdam vind je hier >

Dus, avondje uit op de planning. Maak een reservering bij Oche. Jarle Jensen, Fouder & Chief Operating Officer, legt nog even uit waarom dat een goed idee is: “Oche staat voor een terugkeer van de interactieve, analoge en sociale beleving, waarin de smartphone niet langer het middelpunt vormt. In plaats daarvan krijgen real-life ervaringen en relaties de prioriteit en de aandacht die ze lange tijd niet hebben gehad”. Wie daag jij uit? Een tafel reserveer je hier >

CategoriesWeekend tips