K

KIJKTIP VOOR HET WEEKEND: NINE PERFECT STRANGERS (AMAZON PRIME)

nine perfect strangers serie - nine perfect strangers - nine perfect strangers amazon prime - nine perfect strangers nieuwe serie - nine perfect strangers nicole kidman

Zoek je nog een goede serie voor jouw aankomende bankavondje? Onze tip: Nine Perfect Strangers. Deze serie gaat over negen verschillende mensen die naar een resort gaan om ‘tot rust’ te komen. Hieronder vind je alles wat je over deze Amazon Prime serie ‘Nine Perfect Strangers’ wilt weten. 

Vind hier alles over de serie ‘Nine Perfect Strangers’ op Amazon Prime >

De opvolger

Het verhaal is van Liane Moriarty, ook de vrouw achter de grote hit Big Little LiesNicole Kidman speelt de hoofdrol én produceerde de serie. En de rest van de topcast ken je waarschijnlijk ook. Dit zou op zich al reden genoeg zijn om uit te kijken naar de nieuwe serie ‘Nine Perfect Strangers’. Maar er is nog veel meer!

Ook leuk! Vind hier meer kijktips voor jouw weekend >

Het verhaal

In ‘Nine Perfect Strangers’ gaan negen mensen voor tien dagen naar een resort waar ze hopen tot rust te komen; een gezin met een trauma, een jong stel dat de loterij heeft gewonnen, en vier singles, die ook weer zo hun eigen dingen strugglen. Ze zoeken allemaal hun rust bij Masha (Nicole Kidman), die nogal ongewone methodes gebruikt.

De cast

De groep van negen gasten bestaat uit Francis (Melissa McCarthy), een schrijfster die op het eind van haar carrière zit, en de influencer Jessica (Samara Weaving) die alles wil delen op Insta. Tot de groep behoort verder de lompe ex-footballspeler Tony (Bobby Cannavale), de vreemde Brit Lars (Luke Evans) en de onzekere Carmel (Regina Hall). Daarnaast is er een gezin van drie personen dat een trauma te verwerken heeft.

De trailer

En, kies jij deze serie uit voor jouw volgende bankavondje? Wij zeker wel!

CategoriesChill