N

NIEUW OP NETFLIX DEZE WEEK

nieuw op netflix - nieuw netflix - netflix releases - netflix nieuwe films - netflix nieuwe film - netflix aanbod - netflix nieuw series

Girls Who Chill! Eén van onze favoriete bezigheden wanneer we een avond (of middag, mag best) vrij hebben: films en series kijken. Gelukkig voegt Netflix wekelijks nieuwe titels toe zodat jij altijd naar iets anders kunt kijken. Hieronder vind je de nieuwste films, series en documentaires op Netflix.

Vind hier wat er nieuw is op Netflix deze week (releases van films, series en documentaires) >

Nieuwe series op Netflix:

The King: Eternal Monarch

Een Koreaanse keizer gaat door een geheimzinnige poort naar een parallelle wereld. Hier loopt hij een doortastende rechercheur tegen het lijf, die de mensen en degene waarvan ze houdt probeert te beschermen.
IMDb: 8,6

Historia de un Crimen: La Búsqueda

Een kind verdwijnt uit het niets uit een buurt in Mexico-Stad, waardoor familiegeheimen worden ontrafeld en onthult wordt hoe macht werkt onder de mensen die het allemaal goed voor elkaar hebben.
IMDb:

Ook leuk! Vind hier 20 Netflix tips die jij waarschijnlijk nog niet kent >

Nieuwe films op Netflix: 

Brian Banks

Brian Banks is heel goed in American football en heeft daarnaast een goede  universiteit in het vooruitzicht. Zijn leven wordt op zijn kop gezet, wanneer hij beschuldigd wordt van een misdaad die hij niet heeft begaan en naar de gevangenis moet. Jaren later, na zijn vrijlating, wil hij zijn leven te herpakken.
IMDb: 7,1

Feel the Beat

April is er niet in geslaagd het te maken op Broadway en keert terug naar haar thuisstadje, waar ze zich laat overhalen om een ​​groep jonge buitenbeentjes te trainen voor een belangrijke danswedstrijd.
IMDb: 6,4

Chaman Bahar

Een winkel wordt een hangplek voor een aantal jongens die een oogje hebben op de nieuwe buurvrouw. De zaken gaan goed, maar ook de verliefde eigenaar loopt gevaar zijn hart te breken. Hoe zal dat aflopen..
IMDb: 7,4

Nieuwe documentaires op Netflix:  

Disclosure

In deze documentaire geven bekende artistieke transgenders hun openhartige kijk op en analyse van de invloed die Hollywood heeft op de transgemeenschap. Een echte aanrader voor iedereen!
IMDb: 7,5

Welke van deze nieuwe Netflix releases/tips ga jij als eerste checken? 

CategoriesChill