N

NIEUW OP NETFLIX DEZE WEEK

netflix september - nieuw op netflix - nieuw netflix - netflix releases - netflix nieuwe films - netflix nieuwe film - netflix aanbod - netflix nieuw series

Girls Who Chill! Eén van onze favoriete bezigheden wanneer we een avond (of middag, mag best) vrij hebben: films en series kijken. Gelukkig voegt Netflix wekelijks nieuwe titels toe zodat jij altijd naar iets anders kunt kijken. Hieronder vind je de nieuwste films, series en documentaires op Netflix.

Vind hier wat er nieuw is op Netflix deze week (releases van films, series en documentaires) >

Nieuwe series op Netflix:

Lenox Hill

Van geboorte tot hersenchirurgie: in deze documentaire serie wordt van dichtbij het levensreddende werk gevolgd van vier doktoren in het Lenox Hill-ziekenhuis in New York. IMDb: 8,5

Whispers

Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen. Fun fact: deze serie reeks is de eerste Netflix Original serie uit Saoedi-Arabië.
IMDb: 5,7

The Woods

Een openbare aanklager krijgt hoop na de vondst van een lichaam dat wordt gelinkt aan de verdwijning van zijn zus 25 jaar eerder. Deze serie is gebaseerd op de roman van Harlan Coben.
IMDb: 6,6

Ook leuk! Vind hier 20 Netflix tips die jij waarschijnlijk nog niet kent >

Nieuwe films op Netflix:

Axone

In Delhi bereiden vriendinnen uit Noordoost-India een stinkende delicatesse voor een huwelijksfeest, wat voor de nodige wrijving en humor zorgt tussen hen en hun buren.
IMDb: 7,3

Bridget Jones’s Baby

Na haar break-up is Bridget Jones in de veertig en opnieuw single. Het lijkt alsof ze nu eindelijk alles onder controle heeft en dat er niets meer mis kan gaan, maar dan ontmoet ze een onweerstaanbare man..
IMDb: 6,5

Da 5 Bloods

Vier Afrikaans-Amerikaanse veteranen vechten tegen mens en natuur als ze naar Vietnam terugkeren op zoek naar de overblijfselen van hun omgekomen vroegere teamleider en het gouden fortuin dat hij hen hielp verbergen.
IMDb: 7,0
Welke van deze nieuwe Netflix releases/tips ga jij als eerste checken? 

CategoriesChill