N

NETFLIX TIP VOOR HET WEEKEND: THE SERPENT

the serpent netflix - the serpent serie - the serpent netflix tip - the serpent kijken - the serpent serie netflix

Zoek je nog een goede serie voor jouw aankomende bankavondje? Onze tip: The Serpent, dit gaat over het bizarre verhaal van seriemoordenaar Charles Sobhray. De serie bestaat uit acht afleveringen aan super spannende scènes. Hieronder vind je alles wat je over deze informatieve Netflix serie wilt weten. 

Vind hier alles wat je moet weten over de docu ‘The Serpent’ op Netflix > 

The Serpent

The Serpent vertelt dus het (op waarheid gebaseerde) verhaal van seriemoordenaar Charles Sobhraj. Eind jaren 70 had hij het voorzien op backpackers. Hij reisde met zijn vriendin Marie-Andrée door Thailand, Nepal en India. Dit waren toen populaire vakantiebestemmingen voor Europese toeristen. Tot de Nederlandse diplomaat Herman Knippenberg hem op het spoor kwam. Zijn verhaal is nu verfilmd als bloedstollende serie.

Ook leuk! Vind hier nog meer series en films op Netflix om dit weekend te kijken >

Hollandse Glorie

De serie heeft dus ook een Nederlands tintje. Het was namelijk niemand minder dan de Nederlandse diplomaat Herman Knippenberg die ervoor zorgde dat Sobhraj in de gevangenis terechtkwam. De familie van Wim Bloem en Lena Dekker, twee Nederlandse toeristen die spoorloos verdwenen in Thailand, vroegen hem om hulp. Vanaf dat moment gaat hij op onderzoek uit en jaren later verschijnt hierover deze Netflix titel.

De trailer van The Serpent

En, kies jij de Netflix serie “The Serpent’ uit voor jouw volgende bankavondje? Wij zeker wel!

CategoriesChill