N

NETFLIX TIP VOOR HET WEEKEND: CLICKBAIT

netflix clickbait - clickbait serie - clickbait kijken - clickbait plot - clickbait plottwist

Zoek je nog een goede serie voor jouw aankomende bankavondje? Onze tip: Clickbait. Dit gaat over een gekidnapte vader die de hele tijd gefilmd wordt en te zien is op een openbare livestream. Hieronder vind je alles wat je over de Netflix serie ‘Clickbait’ wilt weten. 

Vind hier alles wat je moet weten over de Netflix serie ‘Clickbait’ > 

Het verhaal van Clickbait

Clickbait gaat over een gekidnapte vader (Nick Brewer). Volgens zijn vrienden en familie is hij de perfecte man, maar zijn ontvoerders bestempelen hem als een misbruiker en misschien zelfs een moordenaar van vrouwen. Hij wordt de hele tijd gefilmd en is te zien op een openbare livestream. Terwijl zijn zus zijn naam blijft verdedigen, hebben alle andere mensen en zelfs zijn vrouw hun twijfels. Is Nick echt een onschuldige huisvader, of toch het monster dat het grote publiek denkt? Wees gewaarschuwd: plot twists aanwezig!

Enthousiast over de Netflix serie ‘Clickbait’? Hier vind je nog meer Netflix tips >

De trailer van Clickbait

Tip: groter aanbod op Netflix

Onderstaande series, documentaires en films zijn vanaf augustus 2021 te zien op Netflix in Nederland, maar wist je dat er ook een mogelijkheid is films van buiten Nederland te zien? Het verschil in aanbod per land verschilt namelijk flink, en door een VPN te gebruiken kun je deze op een veilige manier kijken. Dat komt omdat je IP-adres verborgen wordt, evenals alle gegevens die je uitwisselt met het internet.

Door deze VPN-verbinding te gebruiken kun je als het ware je IP-adres veranderen en zo verbinding maken met buitenlandse Wi-Fi netwerken. Op die manier kun je dus toegang krijgen tot Netflix films uit bijvoorbeeld Amerika. Handig!

En, kies jij de Netflix serie ‘Clickbait’ uit voor jouw volgende bankavondje? Wij zijn al begonnen!

CategoriesChill