D

DEZE IRRITANTE NETFLIX-FUNCTIE IS NU VERHOLPEN

netflix functie - netflix verder kijken - netflix tips - netflix - netflix series - netflix fims - netflix aanbod - netflix aanraders

Eén van onze grootste irritatiepunten op Netflix is nu eindelijk verholpen. Thank the lord! Hieronder vind je precies welke functie we bedoelen en hoe je hier vanaf komt.

Vind hier alles over de vervelende functie op Netflix >

Lucky us! Het is vanaf nu heel easy om een film, serie of documentaire uit je Verder Kijken lijkt te verwijderen. Dankzij de nieuwste update van de app is dit vanaf nu mogelijk op Android-toestellen en zeer binnenkort op iOS.

Verder Kijken stroomt vol

Ben je gestopt met het kijken naar een serie of is een film toch niet zo leuk als je had dacht? Dan bleef die titel tot nu toe altijd in je Verder Kijken lijst staan. Je kon deze wel verwijderen, maar dan moest je naar je kijkgeschiedenis om het daar per titel te gaan dumpen uit je historie. Dit kan nu dus een stuk simpeler!

Vind hier 20 Netflix tips die je waarschijnlijk nog niet kent >

De extra optie

In de Android-app van Netflix is het vanaf nu mogelijk om bij titels van je Verder Kijken lijst te klikken op de drie puntjes. Als je hierop klikt krijg je een menu, met daarin een vijftal opties. Zo kun je doorklikken naar de informatie over de film of serie en kun je de titel downloaden en beoordelen. Er is nu een vijfde optie bijgekomen: Uit rij Verwijderen. Maak je deze keuze, dan zal de titel dus gelijk uit je Verder Kijken-lijst verdwijnen.

Zo ziet de nieuwe functie er uit:

netlix - netflix tips - netflix functie - netflix verder kijken

Updates zijn onderweg

Met de nieuwste update van de Android-app is het vanaf 24 juni al mogelijk om deze functie tee gebruiken op je telefoon en tablet. Netflix heeft laten weten dat gebruikers van iOS nog tot 29 juni moeten wachten tot de nieuwe functie ook beschikbaar zal zijn op deze toestellen.

 En, ben jij net zo happy als wij met deze nieuwe Netflix functie?

CategoriesChill