D

Dit zijn de modetrends voor komend najaar 

modetrends najaar

Over rokken gesproken: de modetrends najaar staan in het teken van wijde rokken. De rokken mogen hierbij best wat langer zijn, denk aan een model dat tot halverwege je scheenbeen valt. Het wordt ook wel een A-lijn rok genoemd. Onder meer Prada heeft meerdere van deze rokken aan haar assortiment toegevoegd.

Witte sneakers en grote oorbellen 

Niet alleen wijde rokken zijn dit najaar populair. Kijk ook eens naar chique muiltjes, of juist hippe, sportieve sneakers. Het liefst geheel wit, voorzien van een subtiel logo. Deze schoenen passen goed onder zowel een jeans, als een rok of jurk. Daarbij zijn ze op kantoor te gebruiken, maar ook tijdens een familiefeestje. 

Maak een outfit compleet met bijpassende sieraden. Hip dit jaar: de grotere modellen oorbellen! Ze helpen je een modestatement te maken. Niet alleen mogen de oorbellen wat groter van formaat zijn dit jaar, ook mogen ze gezien worden door hun glans. Welke glimmende oorbellen heb jij al in de kast liggen? 

Kies voor een alledaags chique outfit 

Tot slot is de alledaags chique outfit het noemen waard. Het is een mix van een casual en chique outfit; de combinatie van een klassieke, nette witte blouse met een wijdvallende jeans. Deze items combineer je met een nette blazer, bijvoorbeeld een crèmekleurig model. Om de outfit af te stylen kies je voor de reeds genoemde opvallende oorbellen, een leuke tas of bijvoorbeeld een brede riem. Draag je de alledaags chique outfit op een warme dag in de herfst? Ga in dat geval voor een grote zonnebril. Onder de wijde jeans kun je verschillende modellen schoenen dragen. Neem bijvoorbeeld de muiltjes die eerder genoemd werden, of de sportieve sneaker. Wat krijgt jouw voorkeur bij een alledaags chique outfit? 

Dit is een partnerbericht
 

CategoriesNiet gecategoriseerd