H

HANDIG: 9 x LIFESTYLE ABONNEMENTEN VOOR LEVENSGENIETERS

lifestyle abonnement

Abonnementen, ze kunnen nogal een vies nasmaakje hebben. De kans is namelijk groot dat je bij het woord ‘abonnement’ denkt aan je te dure telefoonabonnement, je onbenutte sportschoolabo of een van je talloze abonnementen op streamingdiensten (ik tel er 4). Máár, waarom niet van de nood een deugd maken? Abonnementen kunnen namelijk ook héél leuk zijn, en als een heuse traktatie voelen. Want met een van de onderstaande 8 lifestyle abonnementen voor levensgenieters heb je iedere maand een treat yo self momentje. Levensgenieters klaar? Abonneren maar!

Van kaas tot parfums, dit zijn 9 lifestyle abonnementen voor de echte levensgenieters >

Een abonnement op chocolade van Chocstar

Hebben we het over jezelf verwennen met een lifestyle abonnement, dan mag chocolade niet in het lijstje ontbreken. Daarom trappen we af met het Chocstar chocoholic abonnement. Het werkt als volgt: je kiest zelf jouw voorkeur basischocolade – wit, melk, puur of extra puur – en vervolgens ontvang je drie (49,95 euro) , zes (94,95 euro) of twaalf (185,00 euro) maandenlang een heerlijk verrassende chocoladeproduct van Chocstar in je brievenbus. En heel handig: na afloop van je gekozen aantal maanden stopt het abonnement automatisch. Klinkt dat niet heerlijk?

Een worstenabonnement op Brandt & Levie

En daar stopt het niet voor alle smulpaapjes. Want ook worstenmakerij Brandt & Levie biedt een abonnement aan. Je ontvangt elke twee maanden een pakket vol worsten en andere culinaire lekkernijeren. Het pakket wordt op iedere eerste woensdag van de maand geleverd, perfect op tijd voor het weekend dus (well played, Brandt & Levie, well played). Wat dat mag kosten? 45 euro. Het abonnement is na iedere levering te annuleren of pauzeren.

Een wijnen, wijnen, wijnen abonnement op Taste Club

Waar een borrelplank is, moet natuurlijk ook geborreld worden. Maak kennis met de Taste Club: een smaakvol clubje dat elke maand een nieuwe wijnbox voor je samen stelt. Zo’n doos is gevuld met 3 of 6 wijnen die zijn uitgezocht op jouw smaakprofiel.

Elke wijn heeft zijn eigen kaart met het verhaal over de wijnboer, de smaakomschrijving en wijn/spijstips. Zo heb je altijd wijn die jij lekker vindt, in huis. Tenzij je een box skipt of annuleert, want bij Taste Club zit je nergens aan vast. Handig, toch?!

Cadeautje van ons: met de code GIRLS20 krijg je 20% korting op jouw wijn box. Bestel ‘m hier >

lifestyle abonnement

Een abonnement op de kazen van De Firma Kaas

Geen borrelplank compleet zonder kaas, zeggen we bij Girls Who altijd maar. En dat is waar De Firma Kaas uitkomst biedt. Zij bieden verschillende boerenkazen in abonnementsvorm aan. Boerenkazen, u vraagt? Boerenkazen zijn gemaakt door echte kaasboeren op een boerderij volgens traditionele wijze en volgens een authentiek recept.

Met andere woorden: lekker vol van smaak. Je kunt kiezen uit de volgende opties: het verrassingsabonnement, kruidenkaas, belegen kaas, jong belegen en oude kaas. De prijzen variëren tussen 8,75 euro en 9,75 euro. En ook hier weer geldt dat het abonnement vrij opzegbaar is. Vinden we lekker!

Een abonnement op bomen

Wie zo optimaal van het leven wil genieten, moet óok rekening houden met Mother Earth. Bomen zijn daarbij essentieel; ze voorzien ons van zuurstof, slaan Co2 op, stabiliseren de bodem en geven ze leven aan de wilde dieren in de wereld. Kortom: ze zijn onmisbaar.

Wil jij een steentje bijdragen aan het verminderen van Co2 uitstoot? Kies dan voor een maandelijks abonnement waarbij je 1, 2 of 5 bomen laat planten. Wij richten ons hiermee op consumenten die het belangrijk vinden om een steentje bij te dragen aan het verminderen van de co2 uitstoot. Via deze link lees je hoe en vooral waarom dit een belangrijk abonnement is!

wandelen in amsterdam - parken in Amsterdam - natuur in Amsterdam - bossen amsterdam - wandeling amsterdam zuid - wandelen amsterdam west - wandelen amsterdamse bos - wandelroutes amsterdam

Een vitamine-abonnement op Yummygums

Nog zo’n lifestyle abonnement waar we fan van zijn: Yummygums. Hiermee zijn grote vitaminepillen met een vieze nasmaak voorgoed verleden tijd. Yummygums zijn namelijk vitamines in de vorm van een gummie, een heerlijk kauwbaar snoepje. Wel zo handig, want met Yummygums wordt het slikken van vitamines leuk.

Kies de Yummygums die bij jou passen (multiplus, hair & beauty en mommy), bepaal je frequentie en wanneer nu de bodem in zicht komt staat je nieuwe pot al klaar! Hadden we trouwens al gezegd dat deze vitamines vegan zijn?

Een abonnement op boeken van De Bezige Bij

Neem jij je ook al zolang voor om meer te lezen? Dan is een literair abonnement van De Bezige Bij geen slecht idee. Met dit abonnement doe je jezelf een jaar lang lezen cadeau. En met ‘cadeau’ bedoelen we ook echt cadeau: dit abonnement werkt met een primeurgarantie, zodat jij de nieuwste boeken als eerste krijgt – nog voordat ze in de winkel liggen. Plus, de boeken zijn verpakt in een luxe cadeauverpakking, waardoor ieder boek ook echt als een cadeautje voelt. Tel daar het plezier van lezen bij op, en tada, die 75 euro per jaar voelt als pure verwennerij.

Een abonnement op mascara’s van FRIDAY

Maar het oog wil ook wat (haha). Maak daarom als de wiedeweerga kennis met de mascara’s van FRIDAY. Hier kun je kiezen uit 6 verschillende mascara formules, zoals extreme volume, waterproof of curling. Vervolgens kies je een van de 8 borstels en voilà, je hebt je eigen customized mascara. Je kan zelf bepalen hoe vaak je je mascara ontvangt; om de een, twee of drie maanden of gewoon eenmalig. Vanaf 10,50 euro beschikbaar!

Een parfumabonnement van Parfumado

En voor liefhebbers van beautyproducten stopt het daar niet. Zo krijg je bij Parfumado iedere maand een van de mooiste merkparfums – of juist exclusieve niche parfums – thuisgestuurd. Dat kan iedere maand dezelfde parfum zijn, maar je kunt je ook op basis van persoonlijke parfumadvies laten verrassen. En dat voor maar 14,95 euro. Hiep hiep!

Met welk lifestyle abonnement ga jij jezelf verwennen?

CategoriesNiet gecategoriseerd