7

7 x LEUKE RESTAURANTS IN WAALWIJK

Tapas restaurant Waalwijk - Roku Waalwijk - beste restaurants in Waalwijk - Hugo Waalwijk - Restaurant Waalwijk centrum - Blauw eten en drinken - Italiaans restaurant Waalwijk - Tasty Italy Waalwijk

Een uitgebreide lunch na het bezoeken van de Schoenenkwartier, wat lekkers tussen het winkelen door of lang tafelen na een dagje Efteling. Waar ontdekt wordt – wordt getafeld. Hieronder vind je leuke restaurants waar je aankunt schuiven in Waawijk

Van restaurants in hartje centrum voor lunch & diner tot tapas restaurants met gezellige deel-gerechten: dit zijn 7 x leuke restaurants in Waalwijk >

1. Restaurant Hugo

Hoe vroeger Restaurant Hugo de ontmoetingsplek voor schippers uit de – inmiddels ingedempte – haven was, is het nu 30 jaar later een plek voor iedereen. Maar zijn de twee belangrijkste aspecten gelijk gebleven: genieten van lekker eten en gezelligheid.

2. Haven 12

Als je Haven 12 binnenloopt, wandel je een heel ander wereld in: het voormalige Schipperscafé is namelijk een mix van historische elementen en modern design. En dat zie je ook terug in de menu: verrassende gerechten met vlees, vis of vega opties tot wereldse streetfood lekkernijen.

3. Restaurant Waalwijk centrum: Jij & Ik

In een monumentale pand in het hart van Waalwijk vind je restaurant Jij & ik. Hier worden (h)eerlijke gerechten met verse ingrediënten op de borden geserveerd voor elk moment van de dag. Waar je van kunt genieten rustig binnen, in de eigentijdse serre of op het ruimte terras.

4. BLAUW eten en drinken

Een andere gezellige restaurant in het centrum van Waalwijk is BLAUW. Thanks to het verwarmd en overdekt terras kun je hier ongeacht wat het weer doet tafelen & borrelen op terras. Maar ook binnen kun je in het modern ingerichte gezellig terecht.

5. Aziatische tapas restaurant Waalwijk: Roku

Heb je zin in Aziatische gerechten? Dan kun je in Waalwijk aanschuiven bij Roku. In een luxe, maar fijne ambiance geniet je van de Aziatische keuken waar de nadruk ligt op harmonie tussen de traditionele & moderne aspecten van deze keuken. Die overigens geserveerd worden als deel-gerechtjes, waardoor je extra veel kunt proeven!

6. Italiaans restaurant Waalwijk: Tasty Italy

Bij Girls Who houden we van de Italiaanse keuken, waar we ook op de wereld zijn. Gelukkig voor ons, kunnen we in Waalwijk terecht bij het Italiaans restaurant Tasty Italy: een plek waar niet alleen de traditionele Italiaanse gerechten tasty zijn. Maar waar ook het interieur, en sfeer & gastvrijheid goed is.

7. Brasserie Sublime

We eindigen de reeks leuke restaurants in Waalwijk met de gezellige brasserie Sublime. Bij Sublime draait het om genieten. Dat proef je in de ambachtelijk gerechten, voel je in de huiselijk sferen en modern ingerichte interieur. En zie je terug in de gastvrije service.

En, bij welke leuke restaurants in Waalwijk schuif jij aan?

Omslagfoto: Sublime

CategoriesFijne Foodspots