O

OLIEBOLLEN HALEN IN UTRECHT: 5 X LEUKE OLIEBOLLENKRAMEN

Oliebollen Utrecht

Ja, het is weer tijd voor oliebollen! Nu het einde van dit jaar in zicht is, kunnen we weer genieten van deze typische Hollandse snack. Officieel moeten we wachten tot 31 december, maar Girls Who vindt dat je in december ze al kunt snoepen. Wij geven 5 x tips voor leuke oliebollenkramen in Utrecht.

1. Oliebollenkraam op het Jaarbeursplein

Niet te missen: op het Jaarbeursplein in Utrecht scoor je een heerlijke oliebol. Liever een Utrechtse berlinerbol? Dat kan ook! Dat is een grotere oliebol gevuld met krenten, rozijnen en banketbakkersroom. Yum!

Meer leuke oliebollenkramen in Utrecht hieronder >

oliebollenkramen amsterdam - oliebollenkraam amsterdam - oliebollen in amsterdam - oliebollen kopen - oliebollenkraam amsterdam west - oliebollenkraam amsterdam zuid - oluebollenkraam mercatorplein

2. Oliebollenkraam in Lombok

Vanaf November is de oliebollenkraam in Lombok weer te vinden in de stad. Het Oliebollenkraampje aan de Kanaalstraat staat op het plein voor de Antoniuskerk. Ook hier scoor je een lekkere oliebol. Tot de kerst verkopen ze ook kerstbomen.

3. Oliebollenkraam op de Neude

Bij oliebollenkraam Harms & Harms kun je deze wintermaanden terecht voor oliebollen, appelbeignets, krentenbollen en nog veel meer. Wij probeerden de tompoucebol en deze is ook zeker aan te raden!

Lees hieronder verder >

Lees hier alles over de leukste oliebollenkramen in Amsterdam >

4. Oliebollenkraam aan de Amsterdamsestraatweg

Ook dit jaar kun je hier terecht voor de oliebollen. Niet alleen verkopen ze hier oliebollen, maar ook appelbeignets en meer. Één van onze favorieten!

5. Oliebollenkraam op het Vredenburg

Oliebollen fan of geen oliebollen fan? Bij Oliebollenkraam op het Vredenburgplein kun je ook heerlijke wafels met Tony Chocolonely halen. En ja dit wil je, geloof ons nou maar…

Ga jij snel een oliebol (of twee) scoren in Utrecht?

CategoriesFijne Foodspots