7

7 x LEUKE KOFFIETENTJES IN BREDA

Koffietentjes in Breda

Breda, dé ultieme plek voor een dagje uit. Van een ambachtroute door de 9 straatjes van Breda en fietsen langs de Blind Walls Gallery tot het bezoeken van leuke musea: Breda is hip! Maar wist je dat deze stad ook barst van de trendy koffiehotspots? GIRLS WHO zet 7 x leuke aanstekelijke koffietentjes in Breda voor je op een rij.

Op zoek naar leuke koffietentjes in Breda? Hieronder vind je 7 x tips >

1. Puick

We beginnen dit rijtje met Puick. Deze hippe koffie-en lunchspot zit in de Veemarktstraat en staat bekend om de heerlijke koffie en verrassende en overheerlijke gerechten. Loop naar binnen, kies een tafeltje uit en kom even tot rust.

2. Yellow Monkey

Een héél gezellig tentje in Breda: bij Yellow Monkey kun je terecht voor een goed bakkie koffie en meer. Ze hebben ook een heerlijk ontbijt en lunch menu. Probeer het broodje met jackfruit! Ook kun je hier fijn flexwerken.

3. Koffiebar Sowieso

Misschien geen verrassing, maar Koffiebar Sowieso heeft ‘sowieso’ 😉 de lekkerste koffie van Breda! Je kunt hier altijd terecht voor en koffie to go, maar als je iets langer de tijd hebt, kun je ook even bijkomen in de gezellige binnentuin. Ook serveert Koffiebar Sowieso veel vegen-opties. Top!

Lees hieronder verder >

4. Kamu

Bij Kamu wordt de perfecte combinatie tussen koffie en wielrennen benadrukt. Niet alleen zijn ze experts in het onderhoud en reparatie van jouw tweewieler, maar ze serveren ook verrukkelijke koffies in hun aangrenzende koffiebar, gemaakt met vers gebrande bonen van White Label Coffee. Zin in een ontbijtje? Dan zit je hier ook goed.

Hieronder meer koffie tips Breda >

Wat te doen in Breda? Dit zijn onze 12 tips >

5. Brandpunt

“De ultieme hangout voor de creatieve Bredanaar midden in het hart van de stad.” Brandpunt is veel meer dan alleen een pop-up store, vergaderruimte en laserlab, want ze serveren ook veel verrassende koffies. Probeer eens iets nieuws, zoals een bieten cappuccino, lavendel latte of een golden latte.

Leuke koffietentjes in Breda >

6. Koffie bij Teun

Zin in koffie bij de beste koffieplek in Brabant? Dan moet je bij Koffie bij Teun zijn! Ongeveer 10 jaar terug openden Inge Vrijheid en Teun Fransen deze hotspot in Breda. Hun missie: een gezellige plek met geweldige koffie creëren. En met succes! Mensen vanuit het hele land komen naar Teun voor speciale koffies, verse thee en frisse smoothies.

Hieronder meer tips >

7. Sip First

Koffie bij Teun groeide razendsnel en daarom lanceerden Inge en Teun in 2020 hun tweede koffiezaak in de Sint Janstraat. Bij Sip First stappen koffieliefhebbers binnen in een echt Brabants koffieparadijs met een divers menu, wereldberoemde koffiemerken en prachtige street art.

En? Waar ga jij een kopje koffie drinken in Breda?

CategoriesDrankje doen