D

DIT ZIJN 7 x LEUKE KOFFIE ADRESJES IN GRONINGEN

Leuke koffie adresjes in Gorningen

Groningen is één van de leukste steden in Nederland! In het centrum van Groningen poppen nieuwe, gezellige restaurants op en er zijn heel wat bezienswaardigheden die de moeite waard zijn om te bezoeken. Daarnaast kent deze gezellige stad ook heel veel koffie hotspots! Ben je op zoek naar leuke koffie adresjes in Groningen? Lees dan snel hieronder verder!

Op zoek naar leuke koffie adresjes in Groningen? GIRLS WHO zet de 7 leukste voor je op een rij >

1. Spaak

Leuk! Je ziet het steeds vaker: een fietsenzaak en een koffietent in één. Bij Spaak kun je terecht voor een prachtige fiets en een goede bak koffie. Dit hippe wielercafé ligt in de binnenstad van Groningen aan de Oude Boteringestraat 66.

Lees hieronder verder >

2. Wadapartja

Met maar liefst twee locaties in Groningen (vlakbij het station en aan de Westerhaven) kun je óók bij Wadapartja terecht voor een heerlijk bakkie. Wanneer je binnenloopt zal het je meteen opvallen: er hangt een heerlijke huiselijke sfeer. Adres: Pottebakkersrijge 21 & Gedempte Zuiderdiep 39-41.

3. FoodMatterz

Een stoere, industriële koffie plek in Groningen: FoodMatterz. Hier kun je in één van de knusse hoekjes lekker neerploffen en genieten van een EARTH koffie (biologische espressomelange). Adres: Oude Ebbingestraat 86.

Meer leuke koffie adresjes in Groningen vind je hieronder >

Dit zijn 5 x leuke hotels in Groningen >

4. Koffiestation Books & More

Koffie drinken tussen de boeken: we love! Er hangt bij Koffiestation Books & More een hele fijne Engelse bibliotheek-achtige sfeer. De mede eigenaar heeft een koffiebranderij, dus je weet één ding zeker: de koffie is goed. Adres: Oude Kijk in Het Jatstraat 21.

5. Mahalo

Nog een fijne plek voor een kopje koffie is Mahalo. Gelegen aan het Noorderplantsoen kun je hier een goede koffie bestellen. Trek in iets hartigs? Je bestelt hier ook heerlijke plantaardige (lunch) gerechten. Adres: Verlengde Grachtstraat 1.

Meer tips >

6. PS! Koffie, thee & taart

Huisgemaakte lekkernijen en koffie: bij PS! Koffie, thee & taart zit je daarvoor aan het juiste adres. De koffie wordt gemaakt van 100% Arabica bonen die wekelijks vers worden gebrand. Daarnaast is het hier altijd gezellig. Adres: Oude Kijk in ’t Jatstraat 24.

7. Coffee Break

Toe aan een koffie pauze? Ga dan even naar Coffee Break (;)). Dit flexitarisch koffiehuis (ja, je leest het goed! Hier betaal je niet extra voor je havermelk, maar wel voor koemelk) serveert de lekkerste koffie. Genieten doen ze hier graag met respect voor de natuur, dieren en je lichaam. Adres: Gedempte Zuiderdiep 22.

En, waar ga jij snel een kopje koffie drinken?

CategoriesNiet gecategoriseerd