K

KIJKTIP VOOR HET WEEKEND: THRILLERSERIE KASTANJEMANDEN

kastanjemanden netflix - kastanjemanden serie - kastanjemanden trailer - kastanjemanden thrillerserie - kastanjemanden verhaal - kastanjemanden kijken

De thrillerserie ‘Kastanjemanden’ gaat over een jonge vrouw die bruut wordt vermoord en aangetroffen in een speeltuin in Kopenhagen. Hieronder vind je alles wat je over deze spannende Netflix serie wilt weten. 

Vind hier alles wat je moet weten over de Netflix serie ‘Kastanjemanden’ >

Het verhaal van Kastanjemanden

Als er verschillende moorden worden gepleegd, lijken er geen verbanden te zijn, behalve dat er bij de lijken een klein mannetje van kastanjes wordt gevonden. De mannetjes bevatten vingerafdrukken van de 12-jarige ontvoerde dochter van de Minister van Sociale Zaken.

Rechercheur Naia Thulin wordt op de zaak gezet. Eigenlijk zit zij hier niet op te wachten omdat ze wacht op overplaatsing naar een andere afdeling zodat ze eindelijk meer aandacht aan haar dochter kan besteden. En dan krijgt ze ook nog eens een chagrijnige nieuwe partner die weinig interesse toont omdat hij wacht op een nieuwe baan in het buitenland. Zullen ze er toch samen uitkomen en de zaak kunnen oplossen?

Enthousiast over deze serie? Hier vind je nog meer Netflix tips >

De trailer van Kastanjemanden

Tip: groter aanbod op Netflix

Onderstaande series, documentaires en films zijn vanaf augustus 2021 te zien op Netflix in Nederland, maar wist je dat er ook een mogelijkheid is films van buiten Nederland te zien? Het verschil in aanbod per land verschilt namelijk flink, en door een VPN te gebruiken kun je deze op een veilige manier kijken. Dat komt omdat je IP-adres verborgen wordt, evenals alle gegevens die je uitwisselt met het internet.

Door deze VPN-verbinding te gebruiken kun je als het ware je IP-adres veranderen en zo verbinding maken met buitenlandse Wi-Fi netwerken. Op die manier kun je dus toegang krijgen tot Netflix films uit bijvoorbeeld Amerika. Handig!

En, kies jij de Netflix serie ‘Kastanjemanden’ uit voor jouw volgende bankavondje? Wij zijn al begonnen!

CategoriesChill