K

KIJKTIP VOOR HET WEEKEND: THRILLERSERIE KASTANJEMANDEN

kastanjemanden netflix - kastanjemanden serie - kastanjemanden trailer - kastanjemanden thrillerserie - kastanjemanden verhaal - kastanjemanden kijken

De thrillerserie ‘Kastanjemanden’ gaat over een jonge vrouw die bruut wordt vermoord en aangetroffen in een speeltuin in Kopenhagen. Hieronder vind je alles wat je over deze spannende Netflix serie wilt weten. 

Vind hier alles wat je moet weten over de Netflix serie ‘Kastanjemanden’ >

Het verhaal van Kastanjemanden

Als er verschillende moorden worden gepleegd, lijken er geen verbanden te zijn, behalve dat er bij de lijken een klein mannetje van kastanjes wordt gevonden. De mannetjes bevatten vingerafdrukken van de 12-jarige ontvoerde dochter van de Minister van Sociale Zaken.

Rechercheur Naia Thulin wordt op de zaak gezet. Eigenlijk zit zij hier niet op te wachten omdat ze wacht op overplaatsing naar een andere afdeling zodat ze eindelijk meer aandacht aan haar dochter kan besteden. En dan krijgt ze ook nog eens een chagrijnige nieuwe partner die weinig interesse toont omdat hij wacht op een nieuwe baan in het buitenland. Zullen ze er toch samen uitkomen en de zaak kunnen oplossen?

Enthousiast over deze serie? Hier vind je nog meer Netflix tips >

De trailer van Kastanjemanden

En, kies jij de Netflix serie ‘Kastanjemanden’ uit voor jouw volgende bankavondje? Wij zijn al begonnen!

CategoriesChill