7

7 HAARSTIJLEN OM DIT VOORJAAR UIT TE PROBEREN

haarstijlen - haarstijl - nieuwe haarstijl - kapsels - coupes haar - haar stijl

Wil je een nieuw kapsel uitproberen? Leuk! En voor het veranderen van je kapsel is echt niet altijd een professionele stylist nodig. Je kunt een nieuwe look ook gewoon thuis creëren. Kies je voor de grootste trends van het seizoen of toch liever een klassieke coupe? Hieronder vind je zeven haarstijlen om dit voorjaar uit te proberen.

Vind hier de haarstijlen om uit te proberen >

1. Een Pixie Coupe

Deze look is super eenvoudig, maar geeft waarschijnlijk een grote verandering in je kapsel. Gebruik wax of gel om de textuur bij je wortels ruw te maken en plaats het haar precies waar je het wilt hebben. Easy!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

A spy in the house of love ????

Een bericht gedeeld door Rowan Blanchard (◕‿◕)???? (@rowanblanchard) op

2. Uitgeborstelde Losse Krullen

Deze stijl is super leuk voor de lente en zomer, en je kunt het makkelijk creëren – of je nou krullend haar hebt of niet. Als je krullen natuurlijk zijn kun ze gewoon bijwerken met een kleine krultang en ze met je vingertoppen uitborstelen.

Heb je stijl haar? Dan kun je dit kapsel op 2 manieren maken. Je kunt namelijk óf al het haar krullen met een kleine krultang, óf je haar vlechten voor het slapengaan en krullen in willekeurige stukken toevoegen. Borstel door de krullen met je vingertoppen als het klaar is en voeg een lichte haarolie toe om ervoor te zorgen dat het haar niet pluizig wordt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Sun kissed ☀️

Een bericht gedeeld door Kelsey Simone (@k.els.e.y) op

3.  Strak en Stijl

Yes ladies, tijd om die stijltang weer eens uit de kast te halen. Een eenvoudige look die bij iedereen past en een klassieker onder de haarstijlen!

Slaat de verveling toe? Vind hier de 35 originele tips om dit tegen te gaan >

4. Ingedraaide Puntjes

Onze favoriete manier om deze look te creëren is ook gewoon met een stijltang. Makkelijk en wederom snel (als je krullen in de vingers hebt!).

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

almost done with work for 2019.. can’t believe how fast it’s gone! READY for 2020. and thanks for the necklace @jadellebh ????

Een bericht gedeeld door Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) op

5. Uitgedraaide Puntjes

Welke kant je je haar ook draait, gedraaide puntjes staan altijd mooi. Deze look is min of meer op dezelfde manier gedaan als bovenstaande, maar naar buiten gedraaid in plaats van naar binnen. Gebruik een goede haarlak om je coupe hele dag te behouden. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

????

Een bericht gedeeld door Molly Gordon (@mollsterg) op

6. ’90s Opgestoken/Paardentaart 

Haren opsteken zal nooit uit de mode raken, maar die look krijgt nu een update met haaraccessoires en uitgetrokken stukken aan de voorkant. Kies jouw favoriete coupe (knot, staart, halve staart etc.) en trek dan stukjes aan de voorkant eruit.

Voeg eventueel ook een scrunchie toe om de look een hippe uitstraling te geven. Gaan we warm weer tegemoet? Dan is het opgestoken haar ook een lekkere verfrisser! 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

CONFESSION: I haven’t washed my hair in a week! ????????‍♀️???????????? One of the big changes I made in my haircare routine to take steps to healthier hair is to wash less. What really made this possible is dry shampoo! I just tried @rawsugarliving brand new hair care products for the first time to create this hairstyle and love them! If you’re dry shampoo crazy like me, you can spend $20 on Raw Sugar Hair Care @target and get a $5 Gift Card! Always remember Raw Sugar’s give back program, for every product you purchase they’ll donate a bar of soap to a family in need! Hurry to your local @target this promotion ends on 2/29 #ThoseWhiteWalls #HappyHairFlip [ad]

Een bericht gedeeld door Ali Stone of Those White Walls (@alialistone) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Day two with this dream @alyciajasmin ????✨???? Style @sweetbabyjamie Makeup @jennakristina #hairbybobbyeliot #alyciadebnamcarey #beauty

Een bericht gedeeld door Bobby Eliot (@bobbyeliot) op

7. Golvende Coupe

Dit ‘voorjaarskapsel’ is er eentje om te onthouden. Het gestructureerde, golvende kapsel is al jaren populair en is makkelijk te creëeren. Je kunt dit doen met zowel een stijl- als krultang – afhankelijk van wat je in huis hebt.

Gebruik een klem (dit is belangrijk!) en begin een paar centimeter af van waar je normaal zou starten. Draai de klem en doe de helft van een krul, houd ongeveer 3-5 seconden vast. Verwijder de tang uit je haar en trek aan de puntjes om de lok meer stijl te maken.

Welke van deze haarstijlen ga jij dit jaar zelf toepassen? Have a happy hairday!

 

CategoriesChill