T

TIP VOOR HET WEEKEND: ASIAN FOOD WANDELING DOOR AMSTERDAM

golden chopstick route

We hebben weer een hele leuke (culinaire!) weekend tip in Amsterdam, perfect voor foodies! Op vrijdag 21 mei vindt de Golden Chopstick Route plaats. Een wandeltocht (6km) langs leuke Aziatische restaurants in de stad. In it artikel lees je er meer over!

Zin in een culinaire tocht door Mokum, en dol op Aziatisch eten? Dan is deze wandeling iets voor jou. Onderweg geniet je van lekkere Oosterse bites bij hotspots Bo Nam, De Japanner, Mama Makan en Rouhi. Stuk voor stuk leuke zaken!

De Golden Chopstick Route start je tussen 13.00 en 15.00 uur bij restaurant Rouhi op het Spui. Hier wordt jouw ticket gescand en ontvang je de route met stempelkaart. Vervolgens maak je een wandeling van 6 kilometer door Centrum en Oost, die zonder stops in 70 minuten te lopen is. Om 18.00 uur is route afgelopen en sluiten de restaurants.

Meer dingen om te doen in Amsterdam >

Het Aziatische to go menu bestaat uit:

Onderweg haal je vier gangen hapjes en twee drankjes op. Voor iedere gang is een vegetarisch alternatief beschikbaar, hetzelfde geldt voor alcoholvrije dranken.

Rouhi – Sake-politan cocktail
Bo Nam – Summer Roll Saigon Duck & Imperial Roll Classic
De Japanner – Salmon Tataki & Otenba Yuzu Gin Tonic
Mama Makan – Mama’s Ayam & Waffles
Rouhi – Tsukune – Japanse chicken meat balls – with pickled egg yolk

Tickets

Een ticket kost €39,50 (excl. ticket fee 3,11) per persoon en bestel je via deze link. Hiervoor krijg je de wandelroute, vier gerechten en twee drankjes. In de ticketshop zijn aparte tickets voor het vegetarische menu te bestellen.

En, met wie ga jij deze culinaire wandeltocht maken dit weekend?

CategoriesWalk & Visit