B

BABY ON BOARD? TIJD VOOR EEN ELEKTRISCHE BAKFIETS

elektrische bakfiets voor jonge moeders

Je bent net bevallen van je kleine wondertje en je denkt: “Bakfiets? Really?” Nou, laat ons je overtuigen dat dit de beste investering is die je als kersverse ouder kunt doen. Vooral als je in de stad woont en die dagelijkse strijd met files en parkeerplaatsen beu bent. Denk aan een bakfiets als je nieuwe, dikke vette verkering die je leven niet alleen praktisch, maar ook stijlvol zal maken.

Waarom een elektrische bakfiets een slimme investering is? Lees maar ff mee >

Stijl en comfort

Praktisch is prettig, maar laten we eerlijk zijn, als moderne vrouwen willen we niet alleen praktisch zijn, we willen ook de kids in stijl naar school brengen. Enter de elektrische bakfiets, waarin stijl en comfort hand in hand gaan. Niet alleen praktisch, maar ook nog eens een modeaccessoire op twee wielen. Geen gedoe meer met fietsstoeltjes, want in een bakfiets heb je keuzes te over. Perfect voor schoolritten én boodschappen doen in stijl.

Multifunctioneel inzetbaar

Als je twijfelt tussen een doorsnee dames e-bike en een elektrische bakfiets, bedenk dan dat de bakfiets je meer praktische voordelen biedt. Parkeerkosten? No more! En die vervelende zoektocht naar een parkeerplek is verleden tijd, want je parkeert je bakfiets gewoon voor de deur van de supermarkt. Waarom? Omdat het kan, en het bespaart je geld en tijd.

Elektrische bakfiets: ook geschikt voor baby’s

Wie zegt dat je moet wachten tot je baby zelfstandig kan zitten voordat je samen fietst? Met een bakfiets gooi je die regel gewoon overboord. Plaats de maxi-cosi in de bak, zet hem vast, en je kunt overal naartoe met je kleintje. Misschien heeft de baby er nog niet zoveel aan, maar praktisch gezien is het een gamechanger voor drukke stadsbewoners zonder auto.

CategoriesNiet gecategoriseerd