5

5 x leuke DIY-projecten

tips hond alleen thuis - terug naar kantoor na corona - hond alleen thuis tijdens werk - hond alleen leren zijn - volwassen hond alleen leren zijn - hond alleen leren zijn schema -

Het is verbazingwekkend hoe sommige van de eenvoudigste doe-het-zelfprojecten zo transformerend kunnen zijn. Het is maar al te gemakkelijk om te denken dat je muren moet afbreken en helemaal opnieuw moet beginnen als je een kamer of zelfs een deel van je voortuin opnieuw wilt inrichten. Maar soms is alles wat je nodig hebt een kleine verandering om je ruimte nieuw leven in te blazen. Meer dan verf, boormachines en andere gereedschappen heb je niet nodig om je huis te veranderen met behulp van de onderstaande DIY-projecten!   

Creatieve DIY-projecten, hier kun jij mee aan de slag >

Geef je meubels een update 

We zijn niet allemaal begaafd met het talent om vintage meubels te vinden op lokale vlooienmarkten… Als dat bekend klinkt, maak dan gebruik van doe-het-zelf-ideeën die je helpen het te vervalsen. Wees jaloers op je vrienden door meubels opnieuw af te werken of te schilderen. Of je het nu een boerderijgevoel wilt geven met krijt of een moderne sfeer wilt geven met een geweldige meubelverf. Dit is perfect om karakter toe te voegen aan een hal, logeerkamer of een andere plek in je huis! 

Verfris je voordeur

De kleur en het ontwerp van je voordeur kunnen zoveel zeggen over je huis. Een van onze favoriete doe-het-zelfprojecten die we huiseigenaren aanbevelen, is dan ook het schilderen van je voordeur. Of het nu hout of UPVC is, het is een snel en gemakkelijk project voor mensen van alle vaardigheidsniveaus. Wij raden het gebruik van een meervlaksverf zoals Zinsser Allcoat aan die op elk oppervlak kan worden aangebracht en geen primer nodig heeft. 

Verf de kamers

Enkele van de beste ideeën voor muurschilderingen zijn eclectisch en een beetje buiten de deur, dus als je een snel effect wilt, is het kiezen van heldere tinten de juiste keuze. Effen kleuren zijn hierbij uit en gedurfde, levendige kleuren zijn juist in. Mensen willen een statement maken en elke kamer een aparte persoonlijkheid geven. Een manier waarop dit gemakkelijk kan worden gedaan, is met een gedurfde verfkleur. Het is relatief goedkoop en je hebt er geen uitgebreide kennis van verven voor nodig. 

Organiseer je schoonmaakkast

Je weet dat we onze ruimtes graag spik en span houden en ruimte vrijmaken voor een perfect georganiseerde schoonmaakkast is een doe-het-zelf-project om prioriteit aan te geven! Weet je niet wat je moet doen met die ruimte onder de trap? Wij hebben het antwoord… Als de ruimte van je kast het toelaat, kun je namelijk altijd overwegen om er een ​​pantry op maat te maken. Hier kun je vervolgens al je schoonmaakspullen goed in opbergen en organiseren. 

Maak een galerijwand

Door veel verschillende lijsten, stijlen van afdrukken, canvassen en meer te verzamelen om naar de stad te gaan op een galerijwand, kun je in slechts een uur of twee een verbluffend middelpunt creëren. Pak een waterpas, meetlint, je boormachine en speel met hoogte voor extra drama, of je nu je favoriete prints in een gang laat zien, foto’s in een woonkamer hangt of zelfs in je thuiskantoor. De galerijmuur zal zo echt een statement maken in je interieur! 

En, welke van deze DIY-projecten pak jij aan dit jaar?

CategoriesNiet gecategoriseerd