D

DIT ZIJN 6 x DE LEUKSTE WIJNBARS IN VALENCIA

wijnhotspots valencia

Staat een stedentrip naar de Spaanse stad Valencia binnenkort op jouw planning én houd je wel van een lekker wijntje? Dan hebben we goed nieuws: hieronder vind je 6 x de leukste wijnbars in Valencia. Deze vrolijke, warme en gastvrije stad kent heel veel leuke plekjes. Dwaal door de oude straten, ga een dag naar het strand of boek een leuke fietstour en fiets langs alle highlights. Enjoy jouw stedentrip naar Valencia!

Op zoek naar de leukste wijnbars in Valencia? GIRLS WHO got you! Hieronder lees je 6 x onze tips >

Met stip op nummer 1: The Wine Gallery. Deze hippe en moderne wijnbar is zeer geliefd bij de locals en het hangt hier dan ook altijd met de benen buiten. Kom dus op tijd! Naast heerlijke wijnen, is de kaasplank ook zeker een aanrader. Adres: C/de Cadis 43.

Meer tips onder de foto >

2. Vinostrum

Vinostrum is een gezellige en populaire wijnbar in het historische centrum van Valencia. Je komt hier voor een uitgebreide selectie aan lokale wijnen. Valt je wijn in de smaak? Kun je meteen een flesje meenemen! Adres: Plaça de Mossén Sorell.

3. La Taberna del Gourmet

Een prachtige wijnbar én restaurant in het hart van Valencia: La Taberna del Gourmet heeft een uitgebreide wijnkaart en serveert goede lokale gerechten. De locals komen hier graag samen om de dag af te sluiten. Adres: C/ de la Sang 11.

Wat te doen in Valencia: 12 x tips >

4. Casa Montaña

Deze historische wijnbar in Valencia zit er al sinds 1836 en is de oudste en meest bekende wijnbar in de stad. Binnen staan oude wijnvaten en zit je aan een simpele houten tafel met een indrukwekkende wijnkaart voor je neus. Echt een aanrader: Casa Montaña! Adres: C/ de Josep Benlliure 69.

Meer tips >

5. Ultramarinos Huerta

Met een prachtige inrichting en een uitgebreide selectie lokale plus internationale wijnen zit je bij Ultramarinos Huerta helemaal op de juiste plek. Je kunt hier naast de top wijntjes ook genieten van lekkere tapas en andere lokale delicatessen. Adres: Carrer del Mestre Gozalbo 13.

6. Oliví

Bij Oliví kunnen wijnliefhebbers genieten van prachtige Spaanse wijnen, lekkere hapjes en word je ook nog eens ontvangen door zeer vriendelijk personeel. Ook is de inrichting hier lekker op z’n Spaans. Adres: Calle Calatrava 4.

Waar ga jij een wijntje drinken in Valencia?

CategoriesEuropa