D

DE BESTE FILMS OP DISNEY+ VOLGENS IMDB

prime video films - prime video film - film tip - film tips - goede films - beste films - prime video

Het vinden van de beste films op Disney+ is als zoeken naar een speld in een hooiberg. Een zoektocht door het aanbod van de streamingdienst is namelijk een behoorlijke uitdaging. Om die reden zochten we de beste films voor je uit, van oude klassiekers tot succesvolle ‘nieuwkomers’. Hieronder vind je de beste Disney+ films op dit moment.

Vind hier de beste Disney+ (plus) films volgens IMDb >

Fight Club

Jack is een verzekeringsinspecteur die aan slapeloosheid lijdt. Bij toeval ontmoet hij Tyler Durden, een zeepverkoper met een bizarre levensfilosofie. Tyler gelooft dat zelfverbetering voor de zwakken is. Samen met Tyler organiseert Jack ‘Fight Clubs’, waar mannen het beest in zichzelf loslaten in vuistgevechten.
IMDb: 8,8

Star Wars: Episode V – The Empire Strikes Back

Er kan maar één Star Wars-film de beste zijn en dat is: The Empire Strikes Back. Hier hop je zo van ijsplaneet Hoth naar Yoda op Dagobah. Niets gaat boven Darth Vaders ‘I am your father!’ – waarschijnlijk de grootste en beste twist uit de moderne filmgeschiedenis.
IMDb: 8,7

The Lion King

Naaaaaaaants ingonyama! The Lion King is een tijdloze (animatie)klassieker die je elke keer hetzelfde fijne gevoel geeft. Een film met een goed verhaal en daardoor een echte tranentrekker, ook al is het een ‘kinderfilm’.
IMDb: 8,5

Wall-E

Het is het jaar 2815. Terwijl de mensheid de Aarde vanwege oververvuiling heeft moeten verlaten, is het robotje WALL-E in zijn eentje nog steeds bezig met het schoonmaken van de verlaten planeet. Op een dag wordt de robot EVE naar de Aarde gestuurd om te onderzoeken of het leven op de planeet weer mogelijk is.
IMDb: 8,4

Avengers: Endgame

De druk op de schouders van regisseurs Joe en Anthony Russo was super hoog na 21 films, maar ze hebben de Avengers reeks tot een spetterend hoogtepunt weten te brengen. Deze film is zonder twijfel een van de beste Marvel-films ooit!
IMDb: 8,4

Meer goede films? Hier vind je ze >

Alien

De bemanning van een ruimteschip ontdekt op een onbewoonde planeet een ander ruimteschip dat een noodsignaal uitzendt. De bemanning ontdekt hierin vreemde cocons waaruit een wezen springt dat zich vasthecht aan Kane. Kort daarna barst zijn maag open en ontsnapt een alien. Horror!
IMDb: 8,4

Hamilton

Deze film gaat over het leven van een van Amerika’s belangrijkste oprichters: Amerikaans politicus, militair, advocaat, econoom en de eerste minister van Financiën: Alexander Hamilton. Zijn weg van arme man tot invloedrijke politicus wordt verteld aan de hand van muzieknummers.
IMDb: 8,4

The Rescue

‘The Rescue’ volgt de redding van 12 Thaise voetballertjes en hun coach uit een ondergelopen grot in de zomer van 2018. Regisseurs Chai Vasarhelyi en Jimmy Chin laten de risicovolle wereld van grotduiken zien, de moed van het reddingsteam en de inzet van de hele gemeenschap om het leven van deze jongens te redden.
IMDb: 8,4

Free Solo

Voor Alex is het uitdagen van de dood essentieel. Door rotswanden free solo te beklimmen, zonder touw of enig ander hulpmiddel, bereikt hij een bepaalde focus, een staat van zijn, die voor hem alles is. Voor de mensen dicht bij hem betekent dit leven in het besef dat hij elk moment kan sterven.
IMDb: 8,2

Before the Flood

Een blik op hoe de klimaatveranderingen invloed hebben op onze omgeving en wat de samenleving kan doen om het uitsterven van bedreigde soorten en om de ecosystemen te beschermen. De documentaire volgt Leonardo DiCaprio, hij reist de wereld rond als getuige van de klimaatveranderingen.
IMDb: 8,2

En, welke van deze goede Disney+ (plus) films ga jij als eerste checken?

CategoriesChill