Y

YES! ER KOMT EEN NIEUWE COSTA!-FILM

costa de film - costa 2 - costa film 2 - costa film - costa deel 2

Ken jij de populaire Costa! film nog, die twintig (!) jaar geleden uitkwam? Wij wel en wat stonden we te springen toen we hoorden dat er een nieuwe uitkomt! Met een nieuwe cast, maar wel weer met Katja Schuurman. Hieronder vind je alles over de nieuwe Costa film.

Vind hier alles wat je over de nieuwe Costa film wilt weten >

Costa!!

De nieuwe film (Costa!!) is geen vervolg op de hit uit 2001, maar het verhaal speelt zich wel twintig jaar later af op dezelfde locatie met deels dezelfde personages. De vibe van de film blijft hetzelfde: zon, zee en strand, veel vriendschappen, liefde en gezelligheid. De opnames zijn afgelopen week van start gegaan in Salou.

Ook leuk! Vind hier andere film en serie tips >

De cast van Costa!!

Katja Schuurman speelde in zowel de film als serie de rol van Frida, zij werkte als propper in de Spaanse stad. Katja speelt weer de rol van Frida, maar nu is ze moeder. Ze is de moeder van Anna, die gespeeld word door Abbey Hoes. Anna gaat vakantie vieren op de plek waar haar moeder Frida vroeger haar zomer doorbracht, samen met haar beste vriendin Bibi. Andere acteurs die in Costa!! te zien zullen zijn: Tina de Bruin, Roeland Fernhout, Soy Kroon, Lisa Zweerman, Oscar Aerts, Sinan Eroglu, Ella June en Zoey Ivory van der Koelen.

De releasedatum

De trailer en de releasedatum van de nieuwe Costa!-film zijn helaas beiden nog niet bekend. Terwijl we in spanning wachten tot het zover is, kunnen we ons gelukkig wel vermaken met de vier seizoenen van Costa! de serie. Deze staan namelijk gewoon op Netflix!

En, kun jij ook niet wachten op het vervolg van de nieuwe Costa film?

CategoriesChill