5

5 x CADEAU INSPIRATIE VOOR EEN FASHIONISTA

sieraden cadeau doen - cadeau voor fashionista - cadeau voor modemeisje

Een echte fashionista in jouw vriendinnengroep, die veel om stijl geeft en graag met outfits bezig is? Met de volgende tips kies je het gepaste cadeau voor haar.

Kleding cadeau geven

Ehm ja, deze fashionista wordt natuurlijk blij van kleding! Maar: het is wel een beetje tricky om kleding cadeau te doen. Je moet iemands stijl goed kennen, evenals de maten. Check? Dan kun je ervoor gaan! Bekijk het assortiment van de mooiste dameskleding dat past bij de rest van haar garderobe. Waar je specifiek aan kunt denken? Een mooie zomerjurk, omdat daarmee de kans best groot is dat je de juiste uitkiest.

Sieraden als cadeau

Wat makkelijker dan het uitkiezen van kleding als cadeau, is het uitkiezen van sieraden. Uiteraard wil je hier vooraf ook wel wat zaken vaststellen. Draagt de fashionista bijvoorbeeld met name goud of zilver? En draagt ze het liefst oorbellen, ringen, kettingen of armbanden? Het is ook een leuk idee om een setje te geven!

Accessoires als cadeau: nieuwe tas

Tassen heeft een ware fashionista nooit genoeg. Kies bijvoorbeeld voor een klein schoudertasje, dat altijd wel van past komt. Of denk aan een grotere tas, zoals een shopper of een mooie rugzak. Misschien heb je haar wel eens horen zeggen welke tas er nog ontbreekt in de collectie: daar kun je natuurlijk slim op inspelen.

Sokken cadeau doen

Als je een klein cadeautje wilt geven aan een fashionista, zit je altijd goed met sokken! Ze zijn er tegenwoordig in alle kleuren en stylen met allerlei leuke printjes. Hartstikke vrolijk dus. Ook lekker: warme huissokken cadeau, waarbij comfort centraal staat.

Boek over mode

Tot slot een tip die niet direct bestaat uit kleding, sieraden of accessoires, maar wel met het modethema te maken heeft: geef een boek cadeau! Er zijn veel boeken over fashion gemaakt. Het is ideaal om hieraan te denken als je toch niet zeker weet welke keuze je qua kleding zou moeten maken – een boek is een makkelijkere keuze. Ga voor een boek over modefotografie, of juist een boek over de geschiedenis van mode. Interessant om daarin te duiken!

Mooie boeken die jouw interieur opfleuren vind je hier >

CategoriesGive