5

5 x BIJZONDER OVERNACHTEN IN GRONINGEN

Groningen overnachten

Ga je binnenkort een weekendje naar provincie Groningen? Maak dan je tripje extra bijzonder en boek een overnachting op de meest bijzondere locaties. Van slapen in het kleinste hotel ter wereld tot overnachten in een watermolen. Groningen is uniek!

Op zoek naar een leuk hotel in Groningen? Van slapen in een mini hotel tot overnachten in een watermolen: dit zijn dé bijzondere hotels in Groningen >

1. Slaap in het kleinste hotel ter wereld

Ja, je leest het goed! Je kunt in Groningen in het kleinste hotel ter wereld slapen. Hotel De Kromme Raake staat in Eenrum en heeft één kamer. Je bent dus altijd als enige gast in het hotel en dat is best bijzonder. Door een dubbele deur kom je in een suite met een kingsize bedstede. De muren zijn liefdesrood geschilderd, cute! Je boekt de kamer al vanaf €125,00 per nacht.

Meer bijzondere hotels in Groningen vind je hieronder >

Groningen unieke overnachtingen

2. Overnacht in een heilige koepel

Je kijkt je ogen uit in deze imposante kerk met middeleeuwse muurschilderingen. Bij de Kerk van Noordbroek is het mogelijk om in een transparante koepel in de kerk te slapen. De host Aagtje ontvangt je vriendelijk en verzorgt eventueel een heerlijk ontbijtje de volgende ochtend. Je slaapt al in de kerk vanaf €150,00 per nacht.

Hotspots in Groningen: 10 x De leukste restaurants

3. Geniet van de ruimte en rust in een watermolen

Romantisch overnachten in Groningen? Vlakbij de stad vind je Het Torentje van Trips: een oude watermolen dat verbouwd is tot een luxe erfgoed logies. Er is een klein meertje met strand op loopafstand. Hier zie je de zon opkomen en ondergaan, heel romantisch! De kamer is modern in combinatie met karakteristieke elementen. De kamer kun je per nacht boeken vanaf €148,00.

4. Ervaar gezelligheid in Brouwhotel Parkzicht

Hoe cool is dit? Je kunt dus slapen in een ‘brouwhotel’ Hier brouwen ze ambachtelijk lekkere biertjes. Het hotel heeft in totaal 47 kamers en die zijn al te boeken vanaf €85,00 per nacht. Daarnaast kun je een verschillende arrangementen boeken waarmee je je verblijf onvergetelijk maakt! Hier boek je deze bijzondere overnachting in Groningen >

5. Prinselijk overnachten in Groningen

Overnachten in Groningen stad? Hotel Prinsenhof is gevestigd in een 15e-eeuws gebouw en heeft prachtig luxe ingerichte kamers. De Martinitoren ligt op nog geen 5 minuten wandelen van het Prinsenhof. Het hotel beschikt over 34 unieke kamers en heeft 2 restaurants. Tip: Boek hier een high tea! Een kamer boek je vanaf €144,00 per nacht.

En, in welke van deze bijzondere en romantische overnachtingen in Groningen boek jij een kamer?

CategoriesNiet gecategoriseerd