Beste eyeliner voor een wing
Z

ZO MAAK JE DE PERFECTE WINGED EYELINER

Winged eyeliner is een klassieke en tijdloze look die er geweldig uitziet en eigenlijk matched met iedere gelegenheid. Zo’n perfecte wing creëren is alleen niet makkelijk, maar gelukkig zijn er een aantal tips en trucs die je kunt gebruiken om er zeker van te zijn dat je winged eyeliner altijd on point is. In dit artikel vind je tips voor de beste eyeliner en leggen we uit: zo maak je een wing met je eyeliner.

Benieuwd naar de beste eyeliner voor een wing? En als je die eenmaal hebt, benieuwd naar hoe je de perfecte wing maakt met eyeliner? Hier leggen we het uit >

Beste eyeliner voor een wing

De eerste stap bij het creëren van de perfecte winged eyeliner is het kiezen van de juiste eyeliner. Een vloeibare eyeliner is de beste keuze voor een precieze toepassing en geeft een heldere, intense kleur. Een goede optie is de L’Oreal Paris Infallible Super Slim liquid eyeliner. Deze eyeliner heeft een super dunne punt voor precisie en een snelle droogtijd.

Een andere goede keuze is de gel eyeliner. Deze eyeliner is iets makkelijker aan te brengen dan een vloeibare eyeliner en blijft langer zitten. Een populaire keuze is de MAC Fluidline gel eyeliner. Deze eyeliner biedt de precisie van een vloeibare liner met een zijdezacht en glad resultaat.

Hoe maak je de perfecte wing? Dat lees je onder de afbeelding >

Beste eyeliner voor een wing

Zo maak je de perfecte wing

Na het kiezen van de juiste eyeliner, is de volgende stap het creëren van de wing. Klinkt misschien gek, maar een handige truc is het gebruik van masking tape of een post-it-notitie om de vorm van de wing te creëren. Plaats het tape of notitie op de buitenste ooghoek en trek een lijn langs de onderkant van het tape of notitie. Dit geeft je een perfecte lijn om je wing te creëren.

Natural winged eye maken? Een andere truc daarvoor is om een kleine “v” aan de buitenkant van het oog te tekenen met de eyeliner, en dan deze “v” uit te breiden tot de gewenste vorm van de wing. Zo kun je een symmetrische wing te creëren. De perfecte wing creëren met eyeliner is een kwestie van oefenen en geduld. De eerste keer zal je wing misschien niet perfect zijn, en vooral voor beginners is het belangrijk om rustig te werken en niet te haasten. Neem de tijd om de wing te creëren en wees niet bang om fouten te maken. Fouten kun je altijd corrigeren met een wattenstaafje en make-up remover.

Door de juiste eyeliner te kiezen en de bovenstaande tips en trucs te volgen, kun je de perfecte winged eyeliner creëren. Wees niet bang om te experimenteren en te oefenen. Voordat je het weet, zul je een pro zijn in het creëren van de perfect.

CategoriesDress Up