B

BOEKEN TOP: DIT ZIJN DE BESTE BOEKEN VAN 2021

beste boeken - beste boeken 2021 - boeken top 10 - boeken 2021 - boeken top 10 2021 - beste boeken van 2021

Je wilt je tijd (en geld) investeren in een goed boek, maar hebt geen idee welke je nú weer open moet slaan. Ken je dat? Om je lees inspiratie te geven, vind je hier de beste boeken van 2021. Deze boeken tips zijn allemaal jouw tijd (en money) waard.

Vind hier de beste boeken van 2021 >

Invictus Library – Je bent zoals je denkt, Michael Pilarczyk

Je Bent Zoals Je Denkt legt uit hoe je gedachten je dagelijkse realiteit creëren. Zoals je denkt, zo zal je zijn en zo zal je leven zich vormen. Door je eigen denkwijze beter te begrijpen, zal je in staat zijn meer te leven zoals jij dat graag wilt.
Hier koop je hem >

Amalia, Claudia de Breij

Met ‘Amalia’ zet Claudia de Breij de traditie voort om onze royals te portretteren voor hun achttiende verjaardag. Het boek laat zien wie Amalia nu is door de ogen van Claudia de Breij en het bevat foto’s uit het privéarchief van de prinses.
Koop hem hier >

They Both Die at the End, Adam Silvera

Het bedrijf Death-cast meldt de autistische Mateo (18) en de biseksuele Rufus, dat ze nog maximaal 24 uur te leven hebben. De twee tegenpolen ontmoeten elkaar, en die laatste dag proberen ze te leven zoals ze nog nooit geleefd hebben. Een prachtig boek!
Hier koop je hem >

Meer leesinspiratie nodig? Vind hier nog meer boeken tips >

Ik lach om niet te huilen, Lex Kroon

In dit super persoonlijke boek houdt Lex Kroon niets verborgen en wordt de lezer geconfronteerd met de harde, werkelijkheid van het bestaan. Hij is brutaal, openhartig en rauw en neemt je mee naar de Rotterdamse onderwereld, waarin hoeren, drugs en criminelen centraal staan. 
Bestel het boek hier >

De jongen, de mol, de vos en het paard, Charlie Mackesy

‘De jongen, de mol, de vos en het paard’, vertaald door Arthur Japin, is een prachtig verhaal van Charlie Mackesy over vriendschap, liefde en jezelf zijn. De 100 illustraties en poëtische teksten vertellen het verhaal van een bijzondere vriendschap.
Hier koop je ‘m >

Asterix 39. asterix en de griffioen, Didier Conrad

Asterix, Obelix en Idefix zijn terug voor een 39e avontuur. Het duo, altijd hard aan het werk om nieuwe avonturen te bedenken, maakt deel uit van het fantastische universum gecreëerd door René Goscinny en Albert Uderzo.
Koop ‘m hier >

Wen er maar aan, Maike Meijer

In haar dagboek ziet de werkloze actrice M. het kleine en grote verval in haar leven. Haar puberzoon Ole dreigt uit huis te gaan en sex met man Koos is tegenwoordig iets wat af en toe moet gebeuren. Ze wil zichzelf – en vooral haar zoon – bewijzen dat er nog toekomst in haar zit.
Hier koop je het boek >

Ik ga leven, Lale Gül

Opgroeien in een streng islamitisch gezin is niet makkelijk voor Büsra. Dat er veel verboden werd, zorgde ervoor dat ze dingen stiekem ging doen. In dit boek onderzoekt ze met veel humor de grenzen van haar (islamitische) geloof en de gemeenschap waar ze in opgroeit.
Koop het boek hier >

En, welke van deze beste boeken van 2021 ga jij binnenkort lezen?

CategoriesChill