D

Deze 3 dingen kun je het beste kopen in de budgetsupermarkt

budgetsupermarkt

Vroeger kwam je liever niet te vaak in een budgetsupermarkt, de sfeer was er nu niet bepaald van zodanige aard dat je er van opknapte. Ook was het aanbod aan merkproducten zeer gering, net als het aanbod aan versproducten. Vandaag de dag is dat wel anders, de supermarkten die we kennen als de voordeligere opties doen vandaag de dag qua assortiment niet meer onder voor het aanbod van de reguliere supermarkten. Daarom is het ook enorm aan te raden eens af te reizen naar deze supers, want je zult blij verrast zijn. Welke boodschappen zeker in je mandje dan moeten belanden? Dat lees je hier.

1. Goed geproefd met de juiste wijn

    Wanneer je wel van een wijntje op zijn tijd houdt, dan is het aan te raden om eens in het schap te kijken in de supermarkt. Niet alleen het aanbod aan verschillende wijnen is enorm uitgebreid, ook de kwaliteit is enorm toegenomen. Alleen al het schap witte wijnen is indrukwekkend. Vaak zijn er ook nog goede menu suggesties te krijgen, zodat je zelfs niet meer over het bijbehorende recept hoeft na te denken. Dus van een luxe prosecco tot een goede rode wijn, kijk eens bij de budgetsupermarkt en probeer verschillende flessen uit. Je zult al snel een favoriet ontdekken, en dat is dan direct weer een reden om terug te komen.  

    2. Je zit goed gebakken met vers brood

      Je ruikt het tegenwoordig direct wanneer je een budgetsupermarkt binnenloopt; ook daar is een verse bakker aanwezig. De broodjes zijn kakelvers en van goede kwaliteit, de prijs is echt een stuk lager dan bij andere supermarkten maar het verschil merk je niet. Ook hebben ze vaak een verrassend groot aanbod met seizoenspecialiteiten. Vaak komen budgetsupermarkten uit het buitenland, deze specialiteiten zie je terug in het assortiment. Leuk en vernieuwend, dus ga voor de broodnodige spullen ook zeker naar de budgetsupermarkt. Je gaat er geen spijt van krijgen.

      3. Vegan opties zijn ook hier

        Waar wij ons vaak over verbazen is het enorme aanbod aan vega en vegan opties bij een budgetsupermarkt. Ze zijn vaak zeer vooruitstrevend en ook nog tegen een prima prijs dus. Van vegan gehakt tot groenteburgers. Vaak hebben ze andere merken dan de reguliere supermarkten en dat kan het juist verrassend lekker zijn om eens iets anders te proberen. Dus wanneer je vegetariër bent of dat graag wilt worden, kijk dan ook eens in het schap van de budgetsupermarkt.  

        Wanneer we dan de balans opmaken kunnen we niet anders dan concluderen dat het best loont om eens naar de goedkopere supermarkt te gaan. Ook voor a-merk producten kun je hier tegenwoordig prima terecht. Daarnaast is de beleving ook totaal anders geworden, vroeger stonden de producten soms nog in dozen uitgestald maar dat is vandaag de dag wel anders. Van de geur tot de inrichting, ieder aspect is tegenwoordig aangepakt. Dus ga eens naar een andere supermarkt en je zult blij verrast zijn. Je herkent het niet meer terug van vroeger.  

        CategoriesNiet gecategoriseerd