G

GELD VERDIENEN MET JE SMARTPHONE? DIT ZIJN DÉ TIPS

geld verdienen met je smartphone

Met de komst van het wereldwijde web kun je in veel beroepen werken waar en wanneer je wilt. Maar dat je naast je huidige werk ook nog op een andere manier ditzelfde apparaatje ten gelde kunt maken -zoals ze vroeger zouden zeggen- is iets wat niet veel mensen zich realiseren. Toch is het zo, je moet alleen even de trucjes weten hoe je dit doet. Nieuwsgierig hoe jij online wat extra’s kunt verdienen? Dat lees je in dit blog. 

Geld verdienen met je smartphone? Zo pak je dat aan >

Go viral met de nieuwe iPhone 16

De eerste tip is om je social media kwaliteiten in te zetten op zodanige wijze dat je er wat aan kunt verdienen. De gemiddelde Instagrammer verdient namelijk een aardig zakcentje met zichzelf online te laten zien. Kies wel voor een toestel van de beste kwaliteit, dus starten met geld verdienen op social media is wel de beste reden om een iPhone 16 te kopen

Zowel de camera’s als de nieuwe Apple Intelligence hierbij zijn van zo’n fantastische kwaliteit dat je daarna niets anders meer wilt, én zo kun je de beste kiekjes en video’s maken. Zaken die cruciaal zijn wanneer jij online start met geld verdienen. Wanneer je als Instagrammer groot wilt worden is het wel aan te raden om je te richten op een nice. Van een Mommyvlogger tot een reisblog, kies iets wat bij jou past en dan heb je een grote kans dat je (zeer) populair wordt. En het geld? Dat volgt dan vanzelf uit sponsors die bij jou op de lijn komen. Dus koop de nieuwe iPhone 16 Plus en verdien ‘m terug met de fantastische camera kwaliteiten. 

Ga op zoek naar opdrachten

Online heb je als verkoper een bereik wat eindeloos is. Je kunt vanuit het kleine Nederland verkopen én kopen van over de hele wereld. Maak hier dan ook gretig gebruik van en verkoop oude spullen en kleding die je niet meer gebruikt. Er is altijd wel iemand ter wereld die daar geïnteresseerd in is. Mocht je echt om geld verlegen zitten, dan kun je ook online eenvoudig een bedrijfje naast je huidige werk starten. Van werken als PA voor een CEO tot het doen van iemands online aangifte, allemaal zaken die grotendeels gewoon via je telefoon kunnen. Benieuwd voor welke klussen er vooral ZZP’ers worden gezocht? Kijk bijvoorbeeld eens op de sites freelancer.nl, hoofdkraan.nl of ProLinker.

Vul enquêtes in

Er zijn diverse sites waarbij je enquêtes kunt invullen voor een bepaald bedrag. Toegegeven, dit kan soms aardig wat tijd kosten maar het is eigenlijk altijd wel leuk om je mening over zaken te geven. Vaak vul je zo’n enquête immers gratis in. Er zijn ook diverse spaarprogramma’s die je belonen met extra punten die je kunt inzetten voor leuke gadgets. Dat zijn dan niet harde knaken, maar je kunt er wel zeker wat leuks aan overhouden!

Kortom, online geld verdienen kan zeer eenvoudig zijn. Van het invullen van enquêtes, (micro) influencer worden tot het verkopen van je oude spullen. Je kan op honderden manieren gewoon vanaf je telefoon een extraatje verdienen. Op het eerste gezicht lijkt het misschien nog niet zoveel, maar wanneer je het totaal optelt kun je niet anders dan concluderen dat het best een lucratieve bezigheid is. Succes!

CategoriesNiet gecategoriseerd