7

7 x ORIGINELE HALLOWEEN OUTFITS

Halloween outfits

Halloween is een feest in opkomst! Elk jaar trekken we weer van alles uit de kast om er zo griezelig mogelijk uit te zien. Van een (simpel) Halloween kostuum tot aan een kostuum zelf maken, Girls Who zet 7 x originele kostuums voor je op een rijtje.

1. Harry Styles van zijn ‘Love On Tour 2022’

Oh, wie is er nou niet weg van Harry Styles? Juist ja, een perfect excuus om jezelf eens in zo’n mooi pakkie te hijsen. Hoewel het echte pak van Harry komt van het merk Gucci, hebben we een look a like gevonden.

2. Thomas Shelby uit Netflix serie Peaky Blinders

Als je het aan ons vraagt is de Netflix serie Peaky Blinders één van de beste series ooit. Hoofdpersonage Thomas Shelby is ‘the man’. Shelby voert een bende aan van keiharde criminelen die langzaam hun machtsimperium uitbreiden. Dit gaat niet zonder slag of stoot. Seizoen zes is onderweg and we like!

Meer Halloween outfits vind je hieronder >

3. The bachelor & bachelorette

Nog steeds (happy) single? Ga dit jaar verkleed als the bachelor of bachelorette. Trek een mooi pak uit de kast en neem die roos mee op zak. Dames, trek je mooiste jurk aan en neem een strikje met je mee. Wie weet vind je aan het einde van de avond toch je ware liefde… Succes!

4. Barbie & Ken

Koppeltjes opgelet: hoe leuk is het als jullie samen verkleed kunnen gaan als Barbie en Ken? Het enige wat je nodig hebt is een neon sport pakje en een ‘fake tan’. Een blonde pruik en rolschaatsen maakt het helemaal af. Scoor hier je outfit >

Lees hieronder verder over meer originele Halloween outfits >

5. We love sushi (rolls)

Tegenwoordig is bijna iedereen dol op sushi! Opzoek naar een originele outfit? Goed nieuws, er bestaat dus een sushi maki pak. We weten zeker dat je hiermee indruk maakt op je vrienden! Vergeet de soja saus niet…

Halloween 2022: dit zijn de leukste events in Nederland >

6. Anna Delvey uit Netflix serie Inventing Anna

Nog een grote hitserie op Netflix: Inventing Anna. Oplichter Anna Delvey sliep in de duurste hotels, shopte bij de high-end merken en at in luxe sterren restaurants. Ze kocht letterlijk de kunst en partyscene in New York om. Haar motto was niets voor niets ‘rijkdom is te koop’. Het is moeilijk om te kiezen uit haar outfits, maar een rood jurkje met sjaaltje en een grote bril is erg herkenbaar.

7. Een zak M&M’s

Trommel al je vrienden & vriendinnen op! Ga samen als de kleuren van een zak M&M’s. Blauw, groen, rood, geel en oranje zijn de kleuren die je nodig hebt. Iedereen zorgt voor een gekleurd t shirt. Plak een witte ‘M’ op het shirt en je bent klaar!

Hebben we je wat inspiratie kunnen geven? Hoe ga jij verkleed dit jaar? Team Girls Who is benieuwd!

CategoriesDress Up