Bijzonder brunchen in Berlijn? Staat er een tripje naar Berlijn op jouw planning en wil je van te voren weten waar je moet zijn? Open dit artikel dan maar gauw. Wat food betreft kun je de plank namelijk makkelijk misslaan in Berlijn, maar niet met deze 6 brunchtoppers! Brunchen in Berlijn. Hotspots Berlijn. Food Berlijn. Lunch Berlin. Lunchen in Berlijn. Lunchspots Berlin
6

6 x BIJZONDER BRUNCHEN IN BERLIJN

Berlijn, een heerlijke stad met hotspots op iedere hoek. Omdat de brunchcultuur hier erg populair is, zijn er genoeg plekken waar je kunt neerstrijken voor een heerlijke Sunday Brunch (or any other day). Waar je moet zijn? Wij geven je tips voor een lekkere brunch of lunch in Berlijn.

Bijzonder en lekker brunchen in Berlijn doe je hier >

Milch Halle

Als er bananenbrood op het menu staat zijn wij erbij! En nergens liever dan bij Milch Halle. Want bij binnenkomst word je niet alleen verrast met de geur van verse broodjes, ook klinkt er Yann Thiersen door de speakers. Just imagine,a soy latte, egg sandwich and a bananabread on the side. Als dat geen goede manier is om de dag in Berlijn te beginnen?
Adres: Auguststraße 50

Brunchen in BerlijnLunchen in Berlijn // Brunchen in Berlijn

The Visit Coffee Roastery

Verstopt in een Berlijnse wijk waar je wellicht minder snel komt, vind je deze heerlijke hotspot The Visit Coffee Roastery. Ontbijtjes om bij weg te zwijmelen en koffies om over naar huis te schrijven. Koffiebonen van de hoogste kwaliteit worden hier op een geperfectioneerde methode gebrand en dat proef je. En dat allemaal in een omgeving waar je wilt zijn! Kleine cactus plantjes, witte muren, een marble gietvloer en frisse TL-verlichting. Leuk!
Adres: Adalbertstraße 9

15 x leuke dingen om te doen in Berlijn >

Brunchen in Berlijn7 x bijzonder brunchen in Berlijn

The Klub Kitchen

Middenin de leuke wijk Mitte in Berlijn vind je The Klub Kitchen. Bij binnenkomst word je direct verrast met de lichtgevende letters aan het plafond. Je komt hier voor de grote variatie in warme en koude dranken en veelzijdige menukaart. Glassnoodles, green bowls, chimchurri salmon en nog veel meer.
Adres: Almstadtstraße 9

7 x bijzonder brunchen in BerlijnLunch tips in Berlijn // Restaurants Berlijn // Hotspots Berlijn // Brunchen in Berlijn

 

Die Stulle

Die Stulle kan je niet overslaan met een zwak voor fancy brunches op toffe locaties. Daarbij we aan om alvast een plekje te reserveren, want wij zijn niet de enige die deze hotspot in Berlijn hebben ontdekt. Wat je hier moet bestellen is de Green Garden. Super gezond, vol met groenten, de nodige eiwitten en dat allemaal geserveerd op heerlijk vers notenbrood. O, en daarbij doet die het ook nog eens supergoed op Instagram. Winning!
Adres: Carmerstraße 10

7 x bijzonder brunchen in Berlijn7 x bijzonder brunchen in Berlijn

 

Ook leuk: 10 x originele dingen om te doen in Parijs >

1990 Vegan Living

Midden in de Berlijnse wijk Friedrichshain vind je wel een heel bijzondere plek om te lunchen. Deze fijne plek onderscheidt zich door hun veelzijdige menu in vegan food. Omdat er in 1990 minder vlees, vis en dierlijke producten op de markt waren, werd er al snel geleerd om verrassende gerechten te bereiden met ingrediënten zoals tofu, verse groenten, exotische kruiden en andere vleesvervangers. Alle gerechtjes op de kaart zijn €3,50 dus sla je slag en geniet!
Adres: Krossener Str. 19

7 x bijzonder brunchen in Berlijn7 x bijzonder brunchen in Berlijn

Lula Deli & Grill

Midden op een zonnig plein in Berlin-Friedenau vind je de geluiden van gelach, geklets en bestek. Het komt van deze brunchspot in Berlijn vandaan. Op zondag hanteert Lula Deli & Grill een speciaal brunch menu die je niet wil missen. Samen met je tafelgenoten geniet je samen van een luxe plateau vol met lekkernijen en verse broden. Wat een genot!
Adres: Lauterstraße 14-15

7 x bijzonder brunchen in Berlijn7 x bijzonder brunchen in Berlijn // Sunday Brunch Berlijn

En, waar ga jij brunchen in Berlijn?

 

CategoriesEuropa