M

MAGNUM KNOWS HOW TO THROW A PARTY: ZO WAS HET MAGNUM FESTIVAL 2023

magnum festival 2023

Insiders kennen ‘m nog wel: dé Magnum Sleepover. ‘Het feestje van het jaar’ is een understatement. Na vier jaar is de iconische Magnum Party terug van weggeweest, dit keer in de vorm van een festival waar de hoofdrol is weggelegd voor de nieuwe Magnum Double Sunlover en Starchaser. Girls Who Magazine was bij het bijzondere festijn, dat draaide om radicale zelfexpressie, aanwezig en inderdaad: het was er een om niet snel te vergeten.

Magnum Festival: betoverende zelf expressie

Bij binnenkomst weet je even niet waar je moet kijken. De Magnum Jeeps? De oranje en paarse rookfakkels? De drankjes die op ons te wachten staan of de fantastische outfits van de BN’ers die het festival binnenwandelen? De vele prikkels worden al snel gecompenseerd met een rustgevende sound healing, die compleet in het teken staan van de ontdekkingstocht die de bezoekers te wachten staat. Ja, er zal gefeest worden, maar er is op het festival ook ruimte voor ontspanning.

In de rustige en groene omgeving die The Unbound heeft gefaciliteerd vond Magnum de ultieme plek voor vrijheid voor zelfexpressie. Want, ben jij een nachtvlinder of een zonnegod(in)? Daar draait het om in de betoverende wereld van Magnum en haar twee nieuwe smaken: Double Starchaser en Double Sunlover.

Galactic Glam & Self-Expression Class

Eenmaal bijgekomen van de geweldige prikkels was het tijd om ons klaar te maken voor het feest dat volgde. Bij de Galactic Glam & Self-Expression Class werden de haren gestyled en de make-up aangebracht, terwijl de glitters door de lucht dwarrelden. De festivalgangers waren prachtig gekleed, en de dresscode van de dag was duidelijk: zonnegoden in het oranje en nachtvlinders in het paars schitterden zij aan zij.

Tekst gaat door onder de foto >

Natuurlijk kon Magnum de nieuwe ijssmaken niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Onze favoriet was de verfrissende Magnum Double Sunlover (wellicht een momentopname, het was een zonovergoten dag!). Denk knapperige witte chocolade met stukjes kokos, gevuld met een heerlijke combinatie van kokos- en mango-passievruchtijs, en overgoten met mangosaus. HDP ;-). Meer fan van intensere smaken? Dan is de Double Starchaser met romig popcorn- en karamelijs, karamelsaus en melkchocolade met stukjes mais waarschijnlijk jouw keuze.

Tekst gaat door onder de foto >

Magnum Pleasure Treasure

Op het festival introduceerde Magnum ook de Pleasure Treasure. Een plek waar de genodigden hun meest betekenisvolle statement piece konden doneren. Deze items werden bewaard in de Magnum Pleasure Treasure, een tijdelijke kledingkast op het festivalterrein. Elk item was voorzien van een kaartje met een persoonlijk verhaal van de influencer, zoals Monica Geuze of Stefan de Vries. Op het kaartje stond ook een wens geschreven voor de volgende eigenaar. Mooi en goed uitgevoerd idee!

Het was een pleasure om te schitteren tussen de Magnum festivalbezoekers. Festivalorganisatoren kunnen hier nog een puntje aan zuigen, het was fantastisch georganiseerd!

CategoriesDress Up