S

SINGLE? 10 x TIPS OM SUCCESVOL TE DATEN TIJDENS CORONA

daten tijdens corona - dating app corona - inner circle - koppel - couple

Ben jij die ‘eeuwige single’ uit je vriendinnen groep? Het derde wiel aan de wagen? Dan is dit artikel voor jou! Voor wie toe is aan een serieuze relatie, óf gewoon gezellig wil daten: deze tips helpen je met (het vinden van) een date tijdens corona.

Hoe pak je daten tijdens corona nou het beste aan? Hier vind je onze tips om een leuke vrijgezel aan de haak te slaan tijdens corona. 

Daten tijdens corona

Want daten tijdens een wereldwijde crisis, dat gaat niet van een leien dakje. Gelukkig is er steeds meer licht te zien aan het einde van deze pandemie tunnel!

Want hoewel er wel degelijk liefde is ontstaan in 2020, blikken veel vrijgezellen (62%) toch terug op een ‘verloren’ date jaar. Dat blijkt uit een onderzoek van de populaire dating app Inner Circle. Tijd om daar in 2021 verandering in te brengen! 

5 x Tips voor (het vinden van) een date tijdens corona:

Probeer nieuwe dingen

Het begin van een nieuw jaar is een mooi excuus om wat nieuws te proberen op het gebied van daten. Stap uit je comfort zone en download eens een dating app als Inner Circle. Plan vervolgens een date met iemand die op het eerste oog niet ‘jouw type’ is, neem vaker zelf initiatief of plan iets anders dan een ‘simpele’ wandeling. Je zal zien dat je verrast wordt.

Begrijp het algoritme van een dating-app

De liefde vinden via aan dating app? Veel mensen gingen je voor! Om te slagen in dating apps, is het belangrijk om het algoritme te begrijpen met als doel: goed zichtbaar zijn op de app.

Hoe actiever je bent, hoe meer potentiële lovers jouw voorbij zien komen. Ook waardeert de app het als je jouw profiel regelmatig een opfrisbeurt geeft. Voeg nieuwe weetjes over jezelf toe en update een recente foto. Inner Cicle checkt elk nieuw account om er zeker van te zijn dat het echte profielen zijn, met goede foto’s en details.

Varieer met je openingszin

Een gesprek beginnen blijft lastig. Je wil niet gaan voor een cheesy openingszin, maar simpelweg hey of hi is ook zo saai. Gelukkig helpt Inner Circle met een spontaan begin van een gesprek. Zo krijg je een creatieve autocorrectie te zien om het gesprek op gang te krijgen.

Kies het juiste tijdstip

Een date zoeken tijdens lunchtijd? Niet doen. Bewaar de scroll tijd op Inner Circle voor in de avonduren. Tussen 21.00 en 23.00 is het spitsuur op de dating app en is de kans dus het grootst om een leuke match tegen te komen. Meld je nu gelijk aan om het zelf te ervaren >

Verzin originele dates

Yes! De match is binnen, maar die échte vonk springt natuurlijk niet over via de telefoon. Begin met daten! Handig: bij de meeste datings apps moet je dit zelf uitvogelen, maar bij Inner Circle krijg je een handig lijstje met date suggesties. Ideaal voor als de horeca weer open is!

daten tijdens corona - coronaproof date ideeen - wat te doen op date tijdens corona - daten tijdens corona wat te doen - daten tijdens corona activiteiten

Meer tips voor een coronaproof date >

1. Maak een interactieve thema wandeling, ga bijvoorbeeld op pad met een street art wandeling of doe een glühwalk samen.

2. Test elkaars kennis en daag elkaar (op afstand) uit met een digitale pubquiz.

3. Heb je een creatieve date gevonden? Organiseer een paint & wine avond samen. Haal schilderdoeken, verf en wijn in huis en geniet van elkaars creativiteit.

Pssst! Wist je dat al meer dan 10.000 mensen hun lover vonden via de dating app? Nu is het jouw beurt om serieus te gaan daten. Meld je aan bij Inner Circle en breng bovenstaande tips in praktijk!

CategoriesChill