P

POP-UP RESTAURANTS IN 2024, 7 x ONZE BESTE TIPS

pop-up restaurants in 2024 - popup restaurant 2024 - pop-up restaurants amsterdam - pop-up restaurants nederland - pop-up restaurants pop-up concepten - pop-up restaurants nederland

Een dinertje in je standaard restaurantje, dat wordt af en toe ook wel saai. Gelukkig zijn er een heleboel pop-up restaurants in 2024 deze winter. Dus ben je toe aan een nieuwe setting en culinaire ervaring waar je je totaal kan laten meenemen in het idee van de chef? En waar je ook nog eens uit je bubbel getrokken wordt door de bijzondere locaties? Bij deze pop-up restaurants in 2024 zit je gebakken.

Op zoek naar de beste pop-up restaurants in 2024? Hieronder vindt je onze 7 beste culinaire tips.

Pop-up restaurants in Nederland

1. Bottleshop – 22 december

Ja hoor, de jongens van Bottleshop doen weer iets speciaals op de 22e van december. Het gaat om het eten hier maar met de DJ’s die ze op dit eetfeestje hebben geregeld wordt praten moeilijk, Rob Manga komt jouw leipe tunes achter de booth serveren. Voor €45 euro heb jij een 3-gangen diner met genadeloos goeie wijn en gruwelijk lekkere hapjes (op het menu nu staat bijvoorbeeld gevulde octopus). Klik hier voor meer info>

Hieronder meer tips voor pop-up restaurant Amsterdam>

2. Brasserie Gossler & Florin – nov & dec

Een semi-achtige pop-up in je eigen restaurant? Daar zorgt sterrenchef Arturo Dalhuisen voor in november en december. Kerst kan niet vroeg genoeg komen en daarom staat er wel twee maanden een kerstmenu voor je klaar in de Jordaan. King crab, heilbot en bijvoorbeeld akami, voor €115 een 5-gangen diner. Wel op zijn sterrenchefst wordt dit menuutje in elkaar geflanst. Klik hier voor meer info>

Hieronder meer tips voor pop-up restaurant Amsterdam>

3. Rijsel x Janselijn – 11 januari

De asosciaal culinair lekkere kippentent (een heel ander niveau dan een grillkip van de markt) doet zoals bijna iedere maand wel een speciaal evenement. De tent staan bekend om gerechtjes om van te genieten zoals huzarensalade, aardappeltjes met mayo maar dan op hoog culinair niveau. Deze keer doen ze een pop-up lunch samen met Janselijn, dat geweldige wijnen importeert, in de vorm van een 5-gangenlunch. Prachtige wijnen als een Thibaud Boudignon (Loire) vergezellen de hapjes op 11 januari. Wederom even sparen, je bent hier €295 kwijt. Klik hier voor meer info>

Hieronder meer tips voor pop-up restaurant Nederland>

4. Europa – 19 t/m 29 dec

Nog een soort-van-pop-up in eigen zaak bij Europa met hun kerstmenu. Wat extra glitters gaan over het menu in de mooiste tijd van het jaar. Denk aan gerechtjes als kreeftentoast en coquille ‘mbongo maar dan wel op zijn Europa’s. Een feestje in je mond dus. Klik hier voor meer info>

Hieronder meer tips voor pop-up restaurant Amsterdam>

5. Fruits de Mer t/m december

Kan het nog beter dan fruits de mer in de zomer? Jazeker, als er ook nog een kaas van boer Geert bij komt op jouw bordje. Alhoewel de wijnranken de perfecte setting zijn voor een pop-up diner is het wel wat koud. Daarom verhuist de Fruits de Mer pop-up naar een hooischuur in Ransdorp. Klik hier voor meer info>

Hieronder meer tips voor pop-up restaurant Amsterdam>

Op zoek naar een nieuw restaurantje in Utrecht? Hier vind je ze!

6. Maaltuin x Hollandsche Manege 

De Maaltuin is een rondreizende pop-up die zich midden in de natuur plaatsvindt. Koninklijk dineren gaat je wel lukken in december in Amsterdam op deze prachtige locatie die ze hebben gefixt. Met geweldige gerechtjes van chefkok Paul Oldenmenger heb jij een avond om nooit te vergeten. Er wordt geprobeerd bij de Maaltuin om naast het diner ook de locatie echt te betrekken bij het eetfeestje. De verhalen van de erfgoedlocaties krijg je dus ook op je bordje. Anyhoe, Klik hier voor meer info> 

Hieronder meer tips voor pop-up restaurant Nederland>

7. Coulisse  – 4 december

Het is weer tijd voor een speciaal diner bij Coulisse en daar mag één ding vooropstaan. Namelijk bijzondere wijnen. Het doel is de ultieme wijn/spijs ervaring creëren voor de gasten en dat zal zeker lukken met deze lange gerijpte wijnen als een Jacquesson, Cuvée 743, NV(base 2015). Wijnen in de hoofdrol en de culinaire meesterwerkjes op je bord begeleiden dit goed. Spaar wel eventjes, dit menuutje kost je een gammele €295.

Hieronder meer tips voor pop-up restaurant Nederland>

Dus, waar zie wij jou binnenkort van een tijdelijke culinair hoogstandje genieten?

CategoriesFijne Foodspots