W

WIL JE HEEN: WINTER POP-UP RESTAURANT ‘FRUITS DE MER’ IN DE HOOISCHUUR


Vlak buiten Amsterdam, tussen het groen van Broek in Waterland en de dynamiek van Amsterdam Noord, duikt deze winter het pop-up restaurant Fruits de Mer weer op! Na een zomer vol culinaire hoogtepunten tussen de druivenranken van Wijngaard de Amsteltuin, is Fruits de Mer nu neergestreken in een charmante, historische hooischuur. Bereid je voor op een Franse beleving midden in Mokum, met alles erop en eraan: verse vis, smaakvolle kazen en mooie wijnen. Frankrijk-fans en fijnproevers opgelet—dit wil je niet missen!

Lees snel verder over pop-up restaurant Fruits de Mer in de hooischuur Amsterdam >

Het arrangement van pop-up restaurant Fruits de Mer

Na een korte tour van boer Gert, mét kaas van zijn eigen koeien, schuif je aan in de knusse hooischuur vol twinkelende lichtjes. Hier verschijnt een winterse Fruits de Mer op tafel! Joost serveert vers stokbrood, gegratineerde oesters, makreelrilette en een royaal (warm) Fruits de Mer plateau vol rivierkreeften, gamba’s en langoustines. En als afsluiter? Een perfect gekarameliseerde crème brûlée, krak! Natuurlijk met een heerlijke fles wijn erbij! 😉

Handig! Praktische informatie

‘Fruit de Mer in de Hooischuur’ opent op speciaal aangewezen weekenddagen in november en december. Op de heerlijke middag in de hooischuur krijgen alle gasten een all in arrangement met aperitief en rondleiding bij ontvangst, een voorgerecht, gigantisch Fruits de Mer plateau, een dessert & een fles wijn per twee personen. Alle FAQs vind je hier >

Prijs: €95,- per persoon.
Starttijd: 12:00 of 15:30
Locatie: De Hooischuur Amsterdam
Adres: Liergouw 78B, 1028 BV Amsterdam

Bekijk hier de agenda & reserveer jouw plekje bij restaurant pop-up Fruits de Mer >

pop-up winter Fruit de Mer
CategoriesWeekend tips