Pasen in Amsterdam 2024 - Paasbrunch in Amsterdam 2024
P

PASEN IN AMSTERDAM 2024: ETEN, ACTIVITEITEN & TIPS

Het paasweekend staat weer voor de deur! Van 29 maart tot en met 1 april kun je genieten van een extra lang weekend; genoeg tijd voor een gezellige brunch, een lang diner of een leuke activiteit dus! Met Pasen in Amsterdam 2024 valt er van alles leuks te beleven. En wij hebben de leukste tips en hotspots speciaal voor jou op een rijtje gezet!

Pasen in Amsterdam 2024: dit zijn al onze tips >

Pasen in Amsterdam 2024: eten

1. Paasbrunch in Amsterdam bij Anantara

Bij Antara in het het Grand Hotel Krasnapolsky kun je genieten van een heerlijke paasbrunch in Amsterdam op 31 maart. Laat je in de magische wintertuin verwennen met verrukkelijke seizoensgebonden gerechten en geniet van een glas champagne. Voor kinderen worden leuke paasactiviteiten georganiseerd. Dus, dompel jezelf onder in oude en nieuwe tradities en spendeer Pasen in Amsterdam 2024 gezellig hier!

2. Paasbrunch in Amsterdam bij Mondi

Bij Mondi geloven ze in het transformeren van momenten in herinneringen. Deze Pasen nodigen ze je dan ook graag uit op één van hun drie locaties, voor een culinaire reis die het paasweekend onvergetelijk maakt! De culinaire meester, Chef Justin Niessen, heeft zijn expertise toegepast op elk detail van een buitengewoon paasmenu. Je hebt de keuze uit een Brunch & Dance bij Mondi New-West, een bottomless paasbrunch bij Mondi South óf een paasbrunch in de Mondi Skybar, allemaal op 31 maart.

3. Paaslunch en paasdiner in Amsterdam bij De Kop van Oost

Op 31 maart en 1 april kun je genieten van een speciaal samengesteld 3-gangenmenu voor 39 euro per persoon, voor zowel een paaslunch en paasdiner in Amsterdam bij De Kop van Oost. Je geniet er van een tartaar van zeebaars met chili en passievrucht, geserveerd met pane carasau als voorgerecht, een malse lamsschenkel met heerlijke voorjaarsgroenten als hoofdgerecht, en om af te sluiten een verrukkelijke sticky toffee cake met caramel crème. Dus, zorg dat je jouw plekje reserveert en trakteer jezelf en je vrienden of familie op een fantastisch paasweekend!

4. Paasbrunch in Amsterdam bij Abbey

Pasen in Amsterdam 2024 vier je, als je graag wilt brunchen, bij Abbey! Je kunt er op 31 maart en 1 april genieten van de volledige eetkaart, maar ze zetten hun ei-gerechten natuurlijk in het zonnetje: Eggs Florentine, Eggs Royale & Eggs Benedict. Het wordt een intiem samenzijn en bovenal enorm genieten, dus reserveer vooral je tafeltje om verzekerd te zijn van een plek in het gezellige restaurant.

5. Paaslunch in Amsterdam: Restaurant Wils

Wil je uitpakken met Pasen? Boek dan een tafeltje bij de luxe paaslunch van restaurant Wils op 31 maart en 1 april! Je kunt er genieten van een 4-gangen lunch, speciaal voor deze feestdag samengesteld, die je niet snel zult vergeten. Wils ontving in 2021, een jaar na opening, namelijk een Michelin Ster. Indruk maken op je gezelschap? Dat doe je met Pasen in Amsterdam 2024 zeker hier!

Pasen in Amsterdam 2024: activiteiten

6. Pasen in Amsterdam bij Brouwerij ‘IJ

Op 30 maart keert de populaire Eggshibition van brouwerij ’t IJ terug, dit keer nog groter en uitbundiger dan voorgaande jaren! Bij deze kunstzinnige expositie staan dertig, door Utrechtse kunstenaars, beschilderde struisvogeleieren centraal. Aansluitend is het vanaf 22.00 uur feest in de NAR en daar gaat het door tot in de vroege uurtjes. Iedereen met een voorliefde voor kunst, muziek en lekker bier kan hier dus terecht met Pasen in Amsterdam 2024!

https://www.instagram.com/reel/C32TKt_JXw_/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

7. Paaseieren zoeken in Huis Willet-Holthuysen

Kijk op 31 maart en 1 april je ogen uit in het 17e-eeuwse grachtenpand van Huis Willet-Holthuysen, terwijl de kinderen zich vermaken met de paasactiviteiten. Paaseieren zoeken in de historische tuin, een paascreatie knutselen of kleurplaten inkleuren, er valt hier genoeg te doen met Pasen in Amsterdam 2024. Het Paasprogramma is gratis toegankelijk bij een geldig entreebewijs (gratis voor kinderen). Iedereen is de hele dag welkom van 10.00 tot 17.00 uur, maar let op want vol is vol.

Pasen in Amsterdam 2024: bonustips

Je hoeft met Pasen de deur niet per se uit om er een gezellig lang weekend van te maken. Want niet iedereen heeft zin in een uitgebreide paasbrunch! Daarom hebben wij onze paastips voor jou op een rijtje gezet, om wat inspiratie op te doen. Maak bijvoorbeeld een paaswandeling, bezoek een kinderboerderij, versier (paas)eieren, maak paasbrood en gevulde eieren, kook een lekker diner met asperges of maak paascocktails!

CategoriesFijne Foodspots