B

BINGEN! DEZE FILMS & SERIES ZIJN NIEUW OP NETFLIX IN JULI 2024

Netflix november 22

Het is weer het begin van een nieuwe maand: mei it is! Dat betekent een nieuwe lading titels op Netflix. Wij zochten uit wat ons te wachten staat. Hieronder vind je een fijn lijstje met de nieuwe films, series en documentaires op Netflix in juli 2024.

Vind hier wat er nieuw is op Netflix in juli 2024 (releases van films, series en documentaires) >

Tip: groter aanbod op Netflix

Door VPN (Virtual Private Network) in te stellen kun je als het ware je IP-adres veranderen en zo verbinding maken met buitenlandse Wi-Fi netwerken. Op die manier kun je dus toegang krijgen tot Netflix films uit bijvoorbeeld Amerika en heb je een veel groter aanbod. Ook vergroot je hiermee je online privacy door je locatie te verbergen. Daardoor kun je dus ook films en series uit Nederland zien, terwijl je op vakantie bent in Frankrijk. Handig!

Gewoon weten wat er nieuw is op Netflix in juli 2024? Hier vind je het >

The Man with 1000 Kids – 3 juli

De makers van Lover, Stalker, Killer zijn terug met een gloednieuwe serie: The Man with 1000 Kids gaat over de Nederlandse zaaddonor Jonathan Meijer. Hij zou honderden (misschien wel duizend) kinderen hebben. De ouders die zijn zaad hebben gebruikt om een kind te verwekken eisen dat er een strengere regelgeving komt om deze massadonor tegen te houden.

Homicide: Los Angeles – 16 juli

Na de documentaireserie Homicide New York is het tijd voor waargebeurde misdaadverhalen uit Los Angeles. De staat staat bekend om fame, maar er vinden ook gruwelijke moorden plaats. In sommige zaken spelen zelfs bekende sterren een rol.

Élite (seizoen 8) – 26 juli

Eindelijk! Het laatste seizoen van Élite is te zien eind juli. Zoals in ieder seizoen verschijnen er weer een paar nieuwe gezichten op de privéschool Las Encinas. je ziet in deze laatste paar afleveringen ook de langverwachte terugkeer van Nadia. Ga jij kijken?

Nieuwe Netflix series juli 2024

– S.W.A.T.  – 1 juli
– Dinner Time Live with David Chang – 3 juli
– The Man with 1000 Kids – 3 juli
– The Mole – 5 juli
– Miss Night and Day  – 7 juli
– Homicide: Los Angeles  – 16 juli
– The Decameron – 5 juli

Nieuwe Netflix films juli 2024

– A Dog’s Way Home  – 1 juli
– Babylon – 6 juli
– The Mortal Instruments: City of Bones  – 13 juli
– Skywalkers: A Love Story  – 19 juli
– Legend – 24 juli
– Dark Waters – 24 juli

Nieuwe Netflix documentaires juli 2024

– Skywalkers: A Love Story  – 19 juli

Welke van deze nieuwe titels op Netflix ga jij bekijken in juli?

CategoriesChill