DO / Dress Up

MET DEZE 6 TIPS SLAAG JE GEGARANDEERD TIJDENS BLACK FRIDAY 2019

black friday deal - black friday - korting black friday - uitverkoop - deals black friday

Black Friday is een aantal jaar geleden overgenomen Nederland. Oorspronkelijk is dit een Amerikaanse traditie maar in ook in Nederland wordt het steeds populairder. Steeds meer ketens spelen erop in en steeds meer Nederlanders praten erover. Black Friday valt net voor de dure decembermaand en is dus ideaal om hoge kortingen te scoren. Op deze dag slaag je zeker weten. Hieronder vind je de 6 beste tips om de beste deals en hoogste kortingen binnen te halen.

1. Meld je aan voor nieuwsbrieven

Veel bedrijven geven hun trouwe klanten exclusieve deals of starten een dag eerder met korting geven. Zorg er dus voor dat je ingeschreven staat voor de nieuwsbrief om op deze exclusieve lijst terecht te komen en van nog beter deals kan gaan genieten. Dit zorgt ook voor minder moeite op de dag zelf. Hierdoor ben je op de hoogte van de campagnes en kan je de menigte voor zijn.

2. Winkel online

We kennen allemaal de video’s waarop mensen winkels binnen stormen en elkaar bijna vertrappen voor afgeprijsde producten. Uiteindelijk is geen een deal het natuurlijk waard om je leven te riskeren en het is ook niet nodig. Je kunt beter online shoppen vanuit je eigen woonkamer, waar je net zulke goede deals kan vinden – zonder het risico te lopen om verdrukt te worden door al die hyena’s.3. Wees er vroeg bij

De vroege vogel krijgt de beste deals. Shop zo vroeg mogelijk op Black Friday om de beste deals binnen te halen, en let goed op aangezien sommige bedrijven maar een beperkt aantal deals op een bepaald product weggeven. Op deze manier kunnen ze hoge kortingen adverteren, maar alleen op een klein gedeelte van de verkopen. Zorg er dus voor dat je er als eerste bij bent.

Welke winkels doen er dan allemaal mee? Vind ze hier >

4. Bekijk retourvoorwaarden voor Black Friday

Dit is een belangrijke, al helemaal als je gaat winkelen voor bijvoorbeeld kerstcadeau’s. Meestal rekenen winkels geen kosten voor het retourneren van een bestelling, maar het kan zo zijn dat er tijdens Black Friday een uitzondering wordt gemaakt. Hetzelfde geldt voor de retourtermijn, het is belangrijk dat het na de feestdagen nog geretourneerd kan worden. Zorg er dus voor dat je de voorwaarden van de verschillende winkels weet en de beste uitkiest.

5. Maak een wishlist

Bij veel bedrijven is het mogelijk om online een wishlist te maken, waarbij je al je favoriete producten kan toevoegen aan een lijst. Je winkelmandje kan je hier ook voor gebruiken. Door alles in een lijst te hebben, is het overzichtelijk en kun je op Black Friday makkelijk zien welke producten wel en welke niet zijn afgeprijsd.

6. Kies een product, geen winkel

In plaats van je te focussen op een aantal winkels, is het veel handiger om voor jezelf een lijst met producten te maken en vervolgens de goedkoopste winkel te vinden. Dit kan nog makkelijker door prijsvergelijkers te gebruiken (Kieskeurig.nl). Vergeet niet de pagina vaak te refreshen, aangezien de actieprijzen in de loop van de dag worden verwerkt.

Ben jij klaar om slim te shoppen met Black Friday?

[instagram-feed]Gerelateerde artikelen