DO / Dress Up

DE BESTE BLACK FRIDAY DEALS 2020: DIT ZIJN ZE & ZO SCOOR JE ZE

black friday deal - black friday - korting black friday - uitverkoop - deals black friday

Black Friday is een aantal jaar geleden overgevlogen naar Nederland, happy us! De koopjesdag (vaak week) valt net voor de dure decembermaand en is dus ideaal om hoge kortingen te scoren. Maar hoe doe je dat? En waar vind je de best deals? Hieronder vind tips om de beste Black Friday deals 2020  binnen te halen.

Wanneer is Black Friday Nederland?

Je wilt de plank natuurlijk niet misslaan, dus markeer de datum voor Black Friday 2020 groots in je agenda. Dit jaar valt de koopjesdag officieel op 27 november, maar de allereerst kortingen beginnen al op 20 november.

Slim inslaan: Black Friday Deals om niet te missen

Voordat we een aantal praktische tips delen om te slagen tijdens Black Friday, beginnen we met een aantal van de beste deals om te plank niet mis te slaan.

Alles op één plek

Bol.com staat erom bekend altijd goede deals te hebben tijdens Black Friday. En het handige bij deze webshop is dat je van alles wat hebt. Vaak wordt er een productcategorie uitgelicht en vallen daar hoge kortingen onder (wat dacht je van 60% korting op electronica). Houd hun website in de gaten voor de beste deals.

Bol.com Algemeen

Nieuwe interieurspullen

Ben jij in het najaar ook altijd geneigd om je interieur in winterse make over te geven? Dan komt Black Friday voor jou als geroepen. Wil jij toffe woonaccessoires scoren of grote aankopen doen zoals een nieuwe bank of tafel?

Top, leuk! Maar wacht nog even tot Black Friday. Wij hebben ons namelijk laten vertellen dat onder andere MADE.com te gekke deals heeft, maar houd ook zeker Xenos en fonQ goed in te gaten: ook zij hebben dit jaar goede deals.

black friday deals 2020 - black friday 2020 made.com korting - Black friday tips // black friday deals // black friday 2020

Een uitje of mini vakantie

Een reis maken is dit jaar lastig, maar niet onmogelijk. En in plaats van een tripje buiten Nederland zijn er gelukkig ook allerlei leuke uitjes te plannen in Nederland zelf. Wil je deze met korting scoren? Laten wij jullie dan vertellen dat onder andere D-reizen, Tui, Corendon en Expedia dit jaar deelnemen aan Black Friday.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

De fijne kneepjes van het beroep als Cabin Crew, Layovers (rustperiode) op een van onze prachtige TUI bestemmingen! #discoveryoursmile

Een bericht gedeeld door TUINederland (@tuinederland) op

Meer Black Friday deals dit jaar

Van Apple Airpods met korting tot Dyson deals met black friday en Rituals voor een lage prijs. Hier vind je een overzicht van de geldige black friday deals 2020 >

<< Tips om te slagen met Black Friday >>

1. Meld je aan voor nieuwsbrieven

Veel bedrijven geven hun trouwe klanten exclusieve deals of starten een dag eerder met korting geven. Zorg er dus voor dat je ingeschreven staat voor de nieuwsbrief om op deze exclusieve lijst terecht te komen en van nog beter deals kan gaan genieten. Dit zorgt ook voor minder moeite op de dag zelf.

Leuk: 11 x originele adventkalenders om af te tellen tot kerst >

2. Winkel online

We kennen allemaal de video’s waarop mensen winkels binnen stormen en elkaar bijna vertrappen voor afgeprijsde producten. Uiteindelijk is geen een deal het natuurlijk waard om je leven te riskeren en het is ook niet nodig. Je kunt beter online shoppen vanuit je eigen woonkamer, waar je net zulke goede deals kan vinden.3. Wees er vroeg bij

De vroege vogel krijgt de beste deals. Shop zo vroeg mogelijk op Black Friday om de beste deals binnen te halen, en let goed op aangezien sommige bedrijven maar een beperkt aantal deals op een bepaald product weggeven. Op deze manier kunnen ze hoge kortingen adverteren, maar alleen op een klein gedeelte van de verkopen. 

black friday deals 2020 - black friday 2020 made.com korting - Beste black friday deals 2020

4. Bekijk retourvoorwaarden voor Black Friday

Dit is een belangrijke, al helemaal als je gaat winkelen voor bijvoorbeeld (dure) kerstcadeau’s. Meestal rekenen winkels geen kosten voor het retourneren van een bestelling, maar het kan zo zijn dat er tijdens Black Friday een uitzondering wordt gemaakt. Hetzelfde geldt voor de retourtermijn.

5. Maak een wishlist

Bij veel bedrijven is het mogelijk om online een wishlist te maken, waarbij je al je favoriete producten kan toevoegen aan een lijst. Door alles in een lijst te hebben, is het overzichtelijk en kun je op Black Friday makkelijk zien welke producten wel en welke niet zijn afgeprijsd.

6. Kies een product, geen winkel

In plaats van je te focussen op een aantal winkels, is het veel handiger om voor jezelf een lijst met producten te maken en vervolgens de goedkoopste winkel te vinden. Dit kan nog makkelijker door prijsvergelijkers te gebruiken (Kieskeurig.nl). Vergeet niet de pagina vaak te refreshen, aangezien de actieprijzen in de loop van de dag worden verwerkt.

Ben jij klaar om slim te shoppen met Black Friday?Gerelateerde artikelen