Deze volkoren pastasalade met Heks’nkaas is dé favoriet van dit moment. Perfect voor dagen waarop je niet al te lang in de keuken wilt staan. Deze volkoren pastasalade is niet te zwaar, heerlijk fris én bomvol smaak. Extra bonus: hij zit vol gezonde ingrediënten. Hieronder lees je hoe je deze vokoren pastasalade met Heks’nkaas maakt.
*Dit receptje komt van Maddie’s Foodlife. Volkoren pastasalade met Heks’nkaas maken? Lekker! Hieronder lees je hoe je dat doet >
Wat heb je nodig? – Ingrediënten
Voor dit receptje gebruik je de welbekende Heks’nkaas: een favorietje bij velen. Op veel verjaardagen zie je ‘m op tafel staan samen met wat crackertjes of groentjes. Tip: wil je nóg meer Heks’nkaas smaak? Dan kan je ook gaan voor 2 bakjes!
Dit heb je nodig voor deze heerlijke volkoren pastasalade.
- 400 g volkoren pasta fusilli
- 400 g kipfilet gerookt 2 stuks
- 1 bakje Heks’nkaas 200 g
- 100/120 g geraspte wortel
- circa 15/20 tomaatjes
- 1 komkommer
- 100 g cashewnoten
- 3 bosui
- 2 handjes rucola
- flinke snuf zwarte peper
- snuf zout
Hoe maak je deze volkoren pastasalade met Heks’nkaas? – Instructies
Easy! Dit receptje is erg makkelijk en eenvoudig te bereiden:
- Kook de pasta volgens de achterkant van de verpakking gaar. Halveer de tomaatjes. Snijd de komkommer in halve plakjes. Snijd de bosui in ringetjes.
- Giet de pasta af. Spoel met koud water (tot het helemaal niet meer warm is). Laat even lekken. Schep over in een grote serveerkom. Schep er de Heks’nkaas bij. Roer goed door. Voeg de geraspte wortel, gesneden tomaatjes, wortel, bosui, cashewnoten en rucola toe. Meng alles goed door (hier ben je wel even mee bezig). Maak op smaak met een flinke snuf zwarte peper & zout.
Eet smakelijk!
CategoriesRecepten & Trends