5

5 x DE ZONNEBRILLEN TRENDS VAN 2021

zonnebrillen trends 2021 - zonnebrillen 2021 dames - Ray-ban aviator zonnebril dames 2021 - Dior zonnebril dames

Op het moment dat de eerste zonnestralen van het jaar doorkomen, is de zonnebril ons beste vriend. En niets voor niets natuurlijk: het beschermt onze ogen tegen UV straling én geeft een outfit net dat zomerse gevoel. Ben jij opzoek naar een stijlvolle zonnebril voor op je neus? Dan vindt je in de onderstaande 5 x zonnebrillen trends van 2021 bomvol inspiratie. En oh, combineren mag!

Van een felle kleuren en vierkante glazen tot klassieke monturen met metalen frames.
Hier vindt je 5 x de zonnebrillen trends van 2021 >

Bigger is better

Je leest het goed: hoe groter de zonnebril, hoe beter! Niet alleen omdat grotere brillen je ogen beter bedekken en dus meer bescherming bieden. Nee, Grote monturen zijn weer helemaal in dit seizoen en daarom ook super stijlvol.

5 x Rokjestrends voor aankomend blote benen seizoen >

Vierkante glazen

Hoe vorig jaar overal zonnebrillen met ronde glazen te zien waren, is het dit jaar anders: in 2021 stappen we namelijk over naar modellen met vierkante glazen. Een vierkante zonnebril komt het beste tot recht bij mensen met een rond-, hartvorming of langwerpig gezichtsvorm. Maar laat dat je niet tegen houden! Als jij een vierhoekig model leuk vindt, kan jij deze zonnebril rocken ongeacht welk vorm je gezicht is.

Cat Eye zonnebrillen

We gaan terug in de tijd en nemen een duik in de jaren ’60 want de Cat Eye zonnebrillen zijn weer helemaal in. Grote glazen, een frame dat hoekvormig naar buiten toe loopt én geschikt voor verschillende gezichtsvormen. Mocht er nog een verdwaalde Cat Eye zonnebril in de bergruimte van jou of je ouders liggen, wees dan niet bang om het uit de kast te trekken!
Of schaf er eentje aan, zoals deze Cat Eye Dior Zonnebril voor dames.

Felle kleuren

Met een zonnebril in een fel kleurtje bescherm je niet alleen je gezicht, je ziet er ook nog eens hartstikke stijlvol uit! Je kan kiezen voor een gekleurd montuur – die doen het altijd goed – of je kiest voor een zonnebril met fel gekleurde glazen. Deze zijn very 2021! De keuze van de kleur is geheel aan jou! Van blauw en roze tot geel en groen: het geeft net wat extra kleur aan je outfit!

De Aviator

Als opvallende monturen niets voor jou zijn, kan je opgelucht ademen. De Aviator zonnebrillen gaan ook deze zomer nergens naar toe. Het is niet zo gek dat de Aviator elk jaar terug komt. Pilotenbrillen zijn tijdloos: ze staan iedereen goed, past bij elke outfit en ze zijn in allerlei verschillende kleuren en maten te vinden.


Dit jaar zijn de trends felle kleuren en vierkante glazen ook in een Aviator model te vinden. Kijk bijvoorbeeld bij deze Aviator Ray Ban Zonnebril. Maar het typische gouden randje blijft natuurlijk wel!

En, welk stijlvolle zonnebril zet jij straks op je neus?

CategoriesDress Up